Az üzletkötés után a Bank of China megbízta a C&W ingatlantanácsadó vállalatot a felújítási és kialakítási munkálatok felügyeletével és levezénylésével. A megbízás olyan feladatokra terjedt ki, mint a tervező kiválasztása, a tervezési folyamat nyomon követése, kivitelezési fővállalkozó kiválasztása, az építkezés felügyelete és műszaki ellenőrzés.

Az új irodaépület egy földszintből és 4 emeletből áll. A back office szolgáltatások mellett, kialakításra került egy 150 négyzetméteres bankfiók is, mely az előkelő épület földszintjén helyezkedik el.

Csikós Ádám Associate, a C&W Budapest projekt menedzsment üzletágvezetője elmondta: “Mindig örömmel tölt el minket, ha egy felújítás nem csak műszaki, hanem belsőépítészeti kívánalmakat támaszt. Egy régi, műemlékvédelem alatt álló épület nagy kihívást jelent, de úgy gondoljuk a végeredmény harmóniában áll mind az ügyfél elvárásaival, mind a történelmi környezettel.”

A Bank of China (Hungary) Clost Ldt. 2003. február 10-én nyílt meg, mint a pénzintézet első közép-kelet európai leányvállalata. A Bank of China Kínában már 100 éve működik folyamatosan, így hasonlóan hosszú múltra tekinthet vissza, mint a műemlék épület.

 

Cushman