Az Emberi Erőforrások Minisztériumának felügyelete alá tartozó Tempus Közalapítvány 2000 m2-es irodát bérel a VII. kerületi, környezetbarát, “A” kategóriás, kiváló közösségi közlekedési kapcsolatokkal rendelkező Greenpoint7 irodaházban. Egy másik kormányzati szervezettel is sikeres megállapodás jött létre egy 2500 m2-es iroda bérlésére a II. kerületi Central Business Centerben. Az IMMOFINANZ Group épp most kezdett bele az épület műszaki felújításába – a Greenpoint7 irodaházhoz hasonlóan – a „BREEAM In Use” minősítés megszerzésének érdekében.

Az IMMOFINANZ az ADR Logistics különleges igényeinek is eleget tett, különösen érzékeny és gyógyszeripari termékek tárolásra alkalmas helyiségeket biztosítva a számukra. A Pharmapark-ban 2700 m2 -es speciális raktárat, valamint egy 300 m2-es irodai területet vettek bérbe. A Clusterhaus, amely startup vállalkozások támogatásával foglalkozik a XIII. kerületi Árpád Centerben nyitotta meg első, 700 m2-es magyarországi irodáját. Mindezeken túlmenően, különböző IMMOFINANZ irodaházakban, több kisebb alapterületű irodát is hosszabb távra bérbe adtak partnereik számára, többek között  a Hay Group számára, aki 200 m2-t bérel.

A fenti sikeres üzletek megkötése többek között a személyre szabott ajánlatoknak és a minőségi portfóliónak köszönhető. Ezek a tranzakciók hűen tükrözik az IMMOFINANZ hatékony vagyonkezelési stratégiáját, és megerősítik a vállalat kiemelkedő befektetői pozícióját a budapesti irodapiacon.

 

Immofinanz