Míg a korábban felújított „A „ épület jól cellázható, hagyományosabb, 150-1000 négyzetméterig osztható irodaszintekkel rendelkezik, addig a 2008-ban átadott 6 emeletes „B” fázis modern, világos, impozánsan tágas egyterű irodák kialakítására is lehetőséget nyújt.

 

E kettős fejlesztési koncepció következtében a két épület összességében sokrétű, komplex irodai elképzelések kapcsán is alternatívát nyújt azon cégek részére, akik a Városliget mellett, a belvárostól néhány metrómegállónyira, az M3-as autópálya és a külső körút mentén keresnek irodájuk számára alkalmas helyszínt.

 

Az épülethez óriási, 350 férőhelyes felszíni és mélygarázsi parkoló tartozik.

 

A tranzakció kapcsán az új irodába a Hungária körúti villamosvonal felújításával megbízott Colas Alterra Zrt. és A-HÍD Zrt. projekt csapata költözik.  Első ütemben a Bécsi út és a Lehel utca között teljesen újjáépül a pályaszerkezet, megszűnik a sebességkorlátozás, átépülnek a megállóhelyek, megújulnak az áramellátó és a jelző berendezési rendszerek.

 

„Sikeres időszaknak örülhetünk zuglói fejlesztésünk kapcsán, mely hamarosan újabb tranzakciókkal bizonyítja, hogy az észak-pesti régió fontos irodai szereplője. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb piacvezető céggel bővül bérlőink tábora, az első pillanattól érződött, hogy jó partneri viszony és gördülékeny együttműködés alakul ki a Colas Alterra Zrt és az Ablon között.”-fejtette ki Lovro Adrienn, az Ablon Kft ügyvezető igazgatója. 

 

„Örülünk, hogy egy újabb tranzakcióval járulhattunk hozzá az M3 Business Center nettó bérbeadásának biztató növekedéséhez, amely elengedhetetlen a korábbi magas kihasználatlanság csökkentéséhez. A külső körúton a piaci átlaghoz képest is magas az üres területek aránya, a teljes iroda állomány több mint 25%-a vár bérlőre”– mondta Püschl Nikolett, a DTZ vezető ingatlan-tanácsadója.

 

DTZ