A 2004-ben alapított ConvergenCE közel két évtizedes sikertörténete a közös érdekeken alapuló partneri viszonyokról és a folyamatos fejlődésről szól. A széleskörű befektetői és fejlesztői tapasztalatnak köszönhetően már több, mint kétszázezer négyzetméter iroda, kereskedelmi és ipari ingatlan került felújításra.

A CBC irodaház 2019-es megvételét, majd felújítását követően egy név- és arculatváltáson esett át az épület. Az újrapozícionált ZenGardenben nagy hangsúlyt kaptak a belső kertek, az energiahatékonyság és az emberközpontú kialakítás. Az egyedi hangulatú sziklakert mellett bambuszsövény és különböző növények, fák díszítik a kertet. A pétanque pálya, a napvitorlákkal árnyékolt terasz és a lounge részek pedig plusz feltöltődésre kínálnak lehetőséget.

„Mindig fontos volt számunkra, hogy olyan épületben legyen a saját irodánk, amit mi magunk vagyonkezelünk és üzemeltetünk.” – kezdte a költözés hátterének a bemutatását Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. „A megújult ZenGarden Irodaház páratlan körülményeket teremt a zavartalan munkavégzéshez. A saját munkavállalóink kényelme, maximális kiszolgálása, a tökéletes munkakörülmények biztosítása számunkra legalább annyira fontos, mint ügyfeleink elégedettsége. A város minden irányából könnyen megközelíthető lokáció, a sportolási lehetőségek, a szolgáltatók közelsége és az épület sokszínűsége minden feltételt biztosít számunkra ahhoz, hogy továbbra is legjobb szolgáltatást tudjuk kínálni a minket bizalmukkal kitüntetőknek.”

 

ConvergenCE