Egyes területek gyors és közvetlen megközelíthetőséggel rendelkeznek, míg a többi a reptér nyújtotta különleges biztonság előnyeit élvezi. Az azonnal bérelhető területeken kívül még több mint 6000 m2 „A” kategóriájú irodafejlesztési lehetőség kínálkozik, melyeket a bérlők igényei szerint valósítanak meg. A méret tekintetében széles kínálatból választhatnak a bérlők; 1000 m2-től akár 6000 m2-ig bérelhető egybefüggő irodaterület.  Székház kialakítására is lehetőség van, melynek előnye a repülőtér közelségén kívül a nagyszámú parkoló és a kényelmes raktározási lehetőség.

A JLL tapasztalatai szerint egyre növekvő bérlői igény jelentkezik a zsúfolt városközponti helyszínek elkerülésére megoldást kínáló alternatív iroda lehetőségekre, melyre a BUD Offices kiváló opciót biztosít. A reptér és infrastruktúrájának fejlesztése kiemelt projekt és ehhez kapcsolódóan számos szolgáltatás elérhetővé válik, például szálloda és cargo, ami a reptér-közeli irodákat még vonzóbbá teszi. A Budapest Airport irodáiban nagyszerű ár-érték arányú irodamegoldásokat kínálnak.

„A repülőterek ma már nem csak közlekedési csomópontok, hanem egyre inkább ideális kereskedelmi és üzleti lokációvá is válnak” - mondta Sebestyén Réka, a Budapest Airport ingatlangazdálkodási vezetője. „Számos olyan vállalat is profitálhat a közeli reptér nyújtotta előnyökből, amelyek nem közvetlenül kapcsolódnak a légiközlekedéshez. A telekommunikációs, IT, gyógyszer- vagy járműipari szektorok számára is előnyt jelenthet, ha a világ bármely pontjával gyors összeköttetést kínáló repülőtér az irodája közvetlen közelében van. A Budapest Airport nem csak kiváló logisztikai központként ajánlható a jövőbeni bérlőknek, hanem egyben a legkönnyebben megközelíthető iroda lokációként is. Úgy véljük, hogy a JLL-lel létrejött együttműködésünk jelentős lökést ad repülőtéri irodáink fejlesztéséhez.”

 

 

JLL