A Budapest egyik leggyorsabban fejlődő agglomerációjában, Biatorbágyon található új helyszín az IWG azon törekvésének része, hogy kielégítse a környéken a csúcsminőségű rugalmas munkaterületek iránti egyre növekvő keresletet. A Regus Tópark elhelyezkedése rendkívül kedvező, a környékről közlekedési dugók nélkül könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel az M4-es metró Kelenföld vasútállomástól 8 perc alatt és autóval pedig a belvárosból mindössze kb. 15 perc alatt elérhető. Az olyan közeli városoknak, mint például a nyüzsgő Budaörs, szintén előnyös lehet az új IWG központ, amely szolgáltatások széles skáláját kínálja.

A 2024 áprilisában megnyílt, magas minőségű irodaház különféle iparágban működő cégeknek és induló vállalkozásoknak ad otthont. Az IWG Design Your Own Office szolgáltatása lehetővé teszi a bérlők számára, hogy teljesen a saját igényeikre szabják az iroda helyiségeket. A magánirodákkal, tárgyalókkal, co-working és kreatív terekkel rendelkező új Regus Tópark 34 irodát, 152 munkaállomást, egy kiterjedt, 15 asztallal rendelkező co-working területet és 3 tárgyalót kínál a bérlők számára, amelyek akár 20 fő számára is ideálisak lehetnek.

Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója: "Ezzel az új biatorbágyi helyszínnel tovább erősítjük magyarországi jelenlétünket. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény a hibrid munkavégzés népszerűségével továbbra is növekszik. Nagy örömünkre szolgál, hogy Lavinamix Csoporttal partnerségben dolgozhatunk, és ezzel csúcsminőségű munkahelyeket hozunk létre az irodaépületben. Egyre több vállalat felismeri, hogy a munkavállalók körében igen népszerű a rugalmas munkavégzés, ezáltal nő a dolgozók elégedettsége és csökken a munkavégzés ökológia lábnyoma. Ez a munkahelyi modell növeli a termelékenységet, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy működési költségeiket jelentősen csökkentsék."

Bajnok Lajos, a Lavinamix Group vezetője hozzátette: "Örülünk, hogy az IWG-vel újabb partneri kapcsolatot alakíthattunk ki Biatorbágyon is. Nagy a kereslet az ilyen egyedülálló elhelyezkedésű és a kiváló megközelíthetőségű irodaházakban található magas színvonalú munkaterületek iránt, nemcsak Budapesten, hanem a főváros vonzáskörzetében is."

Az IWG multibrand terjeszkedési stratégiája úgy került kialakításra, hogy bármilyen típusú vállalkozás és vállalkozó számára vonzó legyen. Az IWG személyes, pénzügyi és stratégiai értéket teremt bármilyen méretű vállalat számára, magánszemélyektől a világ legizgalmasabb vállalatain át a legismertebb szervezetekig egészen az iparági vezetők következő generációjáig. Mindannyian kihasználják a rugalmas munkavégzés erejében rejlő lehetőségeket annak érdekében, hogy kellő piaci szaktudással gyorsan és könnyen reagálva növeljék termelékenységüket és hatékonyságukat.


IWG