Aki néhány éve járt utoljára erre, az ugyancsak elcsodálkozhat: kevés olyan környék van a fővárosban, amely ilyen sebességgel és ilyen jó irányba változott, fejlődött, mint a Soroksári út.

A lassan irodanegyeddé formálódó főút most egy újabb gyöngyszemmel gazdagodott. Az indusztriális építészeti stílus kedvelői, a műemlékek megőrzését szem előtt tartó városlakó polgárok és a modern irodákat kereső cégek egyaránt örülhetnek: a védett építészeti környezetben lévő, műszakilag elavult Soroksári úti raktárépületben most három szinten hat, egyenként 150 m2 irodablokkot alakítottak ki, a pincében 6 db 30 m2 raktár kapott helyet.

Az egészen pontosan 145-155 m2 közötti felújított, vadonatúj irodaterületek bérleti díja 12 Euro + Áfa/m2/hó – tudtuk meg Máté Magdolnától, a Komplex Ingatlanhasznosító Kft. üzemeltetés vezetőjétől. A műemlék jelleg megőrzésével, ám a mai kor igényeinek megfelelő, modern műszaki megoldásokkal kialakított irodák tömegközlekedéssel és autóval kiválóan megközelíthető helyen találhatóak, a Komplex saját irodáit is itt, a Soroksár úton rendezték be.

A képre kattintva galéria nyílik

Bővebb információ:
Telefon: 30-502-4811
E-mail: [email protected]


Komplex Ingatlanhasznosító Kft.