Ez az újabb beruházás nem csak a munkavállalói élményt emeli egy, a városban eddig ismeretlen szintre, de egyúttal a BT Magyarország és a magyar tudás melletti elköteleződését is tovább erősíti.

Ma már a munkavállalók kevesebb időt töltenek az irodában, ezért a terek kialakítása – a BT ’smart working’ kezdeményezésébe illeszkedve – az együttlétet, a közös gondolkodást és együttműködést helyezi előtérbe, mind személyes, mind pedig a hibrid munkavégzés trendjének megfelelő online módon.

„Ezzel az irodaberuházással a BT megerősíti stratégiai jelentőségű magyarországi központját, amely kulcsfontosságú szolgáltatásokat kínál a vállalat globális partnerei számára. Az alig néhány hónapja átadott új budapesti iroda és a debreceni fejlesztés méltó módon ünneplik a BT 15 éves magyarországi tevékenységét, és az ezalatt bejárt fejlődés ívét” – hangsúlyozta Győri Péter, a BT ROC országigazgatója.

„A BT másfél évtizedes debreceni jelenléte minden érintett számára igazi sikertörténet. A létszámbővülés mellett mutatja a cég elköteleződését az is, hogy egyre változatosabb munkaköröket nyit meg Debrecenben, és a helyi BSC kerekasztal alapító tagjaként nagy szerepet vállal az ágazat jövőjének formálásában” – említette Papp László, Debrecen polgármestere.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a budapesti központjuk után lehetőségünk nyílt Debrecenben is képviselni a BT-t. Úgy gondolom, hogy a BT törekvése arra, hogy a munkavállalói számára nyújtott környezetet folyamatosan fejlessze, valamint a hibrid munkavégzésre való átállás biztosítása tökéletesen illeszkedik a debreceni Forest Offices kiemelkedő adottságaihoz” – nyilatkozta Ecsődi Miklós, a Colliers Hungary Occupier Services üzletágának vezetője.

Az ingatlanbefektető és fejlesztő GTC csoport tulajdonában lévő A kategóriás Forest Offices Debrecen irodaház megjelenésével és kivételes műszaki tartalmával kiváló lehetőséget kínál a BT számára. A környezetbarát, energiahatékony irodaház világos belső terekkel, zöldtetővel rendelkezik, emellett az organikus növényfal, a nyitható ablakok, a kiváló levegőztető rendszer, a mélygarázsban kialakított kerékpártárolók és a zuhanyzóval is rendelkező öltözők egyaránt a dolgozók kényelmét szolgálják. A BT ’Better Workplace’ stratégiájának keretében az irodaterület az utolsó csavarig teljesen új eszközökkel lesz felszerelve és bútorozva.
 

„Örömmel üdvözöljük a BT-t, a legújabb bérlőnket a debreceni Forest Officesben. A BT döntése visszaigazolja az erőfeszítéseinket, amelyekkel azokat a kiemelkedően teljesítő cégeket vonzzuk magunkhoz, amelyek támogatják a fenntartható és jövőbiztos munkaterületekről alkotott elképzeléseinket. A vállalati világ egyre inkább alkalmazkodik a munkavégzés új módjaihoz. Ezért úgy gondoljuk, hogy a Forest adaptív munkaterületei, csúcsminőségű technikai megoldásai, valamint relax & refuel terei tökéletes bázist biztosítanak az olyan vállalatok számára, mint amilyen a BT” – tette hozzá Vattay Csilla, a GTC Hungary lízingigazgatója.

A munkavállaók kikapcsolódását nem csak az irodán belüli területek támogatják, hiszen a néhány perc sétára található Nagyerdő hatalmas zöldterületei és parkjai is számos kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget kínálnak.

 

Colliers