A két új vezető a vagyongazdálkodás, illetve a kommunikáció területeiért felel az ingatlanpiac széles vertikumát lefedő, sikeres hazai cégcsoportban. Gárdai János igazgatósági tagként is támogatja a részvénytársaság szakmai munkáját. A szervezeti átalakulás hátterében ambiciózus expanziós törekvések, valamint a jelenlegi működés optimalizálásának célkitűzése áll.

A 25 éves ingatlanpiaci múlttal rendelkező Gárdai János a varsói tőzsdén jegyzett GTC S. A. operatív igazgatói pozíciójából érkezett, ahol 2.500 M EUR értékű, 44 projektből álló, 6 országot átívelő, 800.000 m2 alapterületű nemzetközi ingatlanportfólió kezeléséért, valamint a 150 fős működés teljeskörű irányításáért volt egyszemélyben felelős. A bérbeadás, vagyongazdálkodás, épületüzemeltetés és projektmenedzsment területei mellett az ingatlanfejlesztés, valamint az ESG megfelelőség kérdésköre is hozzá tartozott.

A White Star Real Estate (AIG/Lincoln) pénzügyi-, fejlesztési- és ügyvezető igazgatójaként, illetve magyarországi partnereként ezt megelőzően közel két és fél évtizeden keresztül irányította a 60 fős budapesti irodát; az ingatlanfejlesztés, üzemeltetés, vagyongazdálkodás, üzletfejlesztés, banki finanszírozás, akvizíciók és értékesítési tranzakciók területeit; valamint a tervezés, engedélyeztetés, kivitelezésmenedzsment és bérbeadás folyamatait. A White Star Real Estate felvásárlását megelőzően 400 M EUR nagyságrendű befektetési portfóliót kezelt, és számos jelentős hazai ingatlanfejlesztési projekt megvalósításáért volt felelős.

Dr. Rézműves Ildikó közel 20 éves nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal érkezik a Biggeorge Property-hez. 2011-ben csatlakozott a stockholmi tőzsdén jegyzett, svéd központú Skanska magyarországi ingatlanfejlesztő csapatához, ahol a fenntartható budapesti irodaprojektek kommunikációja mellett a cég globális brandépítésében is fontos szerepet vállalt.  

2014 és 2023 között a DVM group/Horizon Development kommunikációs és marketing igazgatójaként stratégiai és operatív szinten egyaránt felelt a cégek és ingatlanfejlesztési projektjeik márkaépítéséért, bérbeadási- és értékesítési támogatásáért, valamint hazai és nemzetközi sajtómegjelenéseiért, szakmai rendezvényeiért és díjnyertes pályázataiért. A Horizon Development saját fejlesztésein túl hozzá tartozott számos alapépületi és fit-out szintű tervezési, projektmenedzsment és kivitelezési mandátum kommunikációja is, de több külföldi ingatlanalap magyarországi portfóliója számára is éveken át nyújtott prémium marketingszolgáltatást.

2023 és 2024 között a Realis Development kommunikációs igazgatójaként az újonnan alakult hazai ingatlanfejlesztő cég arculatának kialakításáért, valamint kereskedelmi célú ingatlanprojektjeinek előkészítéséért volt felelős.

A vezetői kinevezések kapcsán Nagygyörgy Tibor MRICS cégalapító, vezérigazgató kijelentette: „A Biggeorge Property és leányvállalatai a cégfejlődés evolúciójában olyan mérföldkőhöz érkeztek, ahol kiváló csapatunkat a piac legjobb szakembereinek bevonásával kívántuk tovább erősíteni. Örömmel üdvözlöm a felsővezetésben Dr. Rézműves Ildikót és Gárdai Jánost, akik a meglévő szakmai csapatokkal együtt folytatják majd a közös munkát, és nem csak jelentős nemzetközi szakmai hátterükkel, de kiváló emberi értékeikkel is hozzájárulnak majd a Biggeorge Property további sikereihez.”


Biggeorge Property