Gábor Associate kinevezése, az ipari osztály vezetőjeként több, mint egy éven át nyújtott munkájának elismerése. Gábor 2012-ben friss diplomásként került a Cushman & Wakefield vállalathoz és 2015 óta üzletágvezető. Egy három főből álló csapatot irányít és majdnem minden a bérlőképviseleti és bérbeadó képviseleti tranzakcióban részt vesz.  

Említésre méltó tranzakciók, melyeken Gábor jelenleg dolgozik: Logicor magyarországi portfolió, a CA Immo Europolis portfoliója, a Lonestar M7 elosztó központja Székesfehérváron, az Avon, a DPD, a Media-Saturn, és a Valad portfolió.
Gábor BA diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán szerezte.


Pados Gergely, Partner, a Cushman & Wakefield magyarországi irodájának vezetője elmondta: “Nagy örömmel jelentem be Gábor kinevezését. Ez egy nagyon megérdemelt elismerés, hiszen Gábor az elmúlt években bebizonyította rátermettségét.”

Halász- Csatári Gábor, Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ipari vezetője hozzátette: “Izgatott és boldog vagyok, örülök, hogy elnyertem a bizalmat, hogy egy magasabb pozíciót tölthessek be a Cushman & Wakefieldnél. Az ipari ingatlanpiac jelentős növekedésnek indult Magyarországon az elmúlt időszakban, így törekedni fogok, hogy a csapatomat megfelelően irányítsam és továbbra is kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújthassunk az ügyfeleink részére.”


A Cushman & Wakefield több, mint 250,000 négyzetméter modern ipari területet ad bérbe kizárólagos és közös-kizárólagos alapon, valamint több, mint 210,000 négyzetméter lehetséges BTS fejlesztéssel foglalkozik Magyarországon. Ilyenek például a Logicor portfolio, a Valad portfoló, vagy a SEGRO fejlesztési telkei.

 

Cushman & Wakefield