A CBRE a “Legjobb ingatlan-tanácsadó” díj mellett az „Eladás/bérbeadás” és az „Értékbecslés” globális kategóriájában is az első díjat vehette át, emellett Nyugat-Európa, Észak-Amerika, Latin-Amerika, Afrika és 20 ország legjobb tanácsadója lett.
 
A világ vezető pénzügyi kiadványa, a Euromoney minden évben megkérdezi az ingatlan-tanácsadókat, fejlesztőket, befektetési menedzsereket, vállalati ügyfeleket és bankárokat az ingatlanpiaci szolgáltatókról. Az idei felmérésben 160 országból vettek részt szakemberek.
 
„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink és az iparág más képviselői ismét minket neveztek a világ legjobb tanácsadójának. Ez az elismerés óriási motiváció ahhoz, hogy munkatársainkba, működésünkbe és technológiánkba fektetve világszínvonalú tanácsadást és valódi előnyöket nyújtsunk ügyfeleinknek.” – nyilatkozta Bob Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.
 
„A CBRE kimagasló globális eredményei mellett nagyon büszkék vagyunk a magyarországi ’Legjobb elemző’ díjunkra is. A tekintélyes Euromoney immár negyedik egymást követő évben ismeri el kutató és tanácsadó kollégáink munkáját, azt a tudást és piaci ismeretet, amivel nap mint nap ügyfeleink sikerét szolgáljuk.” – tette hozzá Kibédi Varga Lóránt, a CBRE budapesti ügyvezetője.
 
A Euromoney 2015 felmérésének további eredményei a www.euromoney.com oldalon találhatóak.
 
 

CBRE