A Buda központjában található Krisztina Palace örömmel köszönti két új bérlőjét, összesen 4,420 négyzetméteren. Egyikük, egy nagy nemzetközi légitársaság, 3,149 négyzetméterre kötött bérleti szerződést, terve egy több mint 300 főt foglalkoztató regionális ‘call center’ felépítése. Ősszel költözik az épületbe továbbá egy szintén nemzetközi, könyvvizsgáló vállalat 1,271 négyzetméter területre.

Ezzel a két jelentős új tranzakcióval a Krisztina Palace több, mint 60 százalékos telítettségnek örvendhet, olyan bérlőkkel, mint a Deutsche Leasing, a Granit Agriculture és a Johnson & Johnson.

Balogh Boglárka az AIG/Lincoln Leasing Managere elmondta: “Büszkék vagyunk rá, hogy ezen két kiemelkedő, nemzetközi bérlő a Krisztina Palace irodaházat választotta és örömmel köszöntjük Őket. Mindketten főként a könnyen elérhető lokáció és a jó minőségű műszaki kialakítás miatt választották az épületet.”

David M Johnston Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője hozzátette: “Ez a két tranzakció kiváló hír a Krisztina Palace irodaháznak. Az épület így már megfelelő kihasználtsággal üzemel, és nagy érdeklődést tapasztalunk iránta. Bízunk benne, hogy rövidtávon további bérlőket hozhatunk az épületbe. Az ilyen bérbeadások hatással vannak a budapesti irodapiac fejlődésére és egyre bizonyosabb, hogy az olyan nagyméretű vállalatok, akiknek gyorsan kell költözniük, nehezen találnak megfelelő A kategóriás irodaterületet a városban.”
 
A Cushman & Wakefield a Krisztina Palace kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

A 18,000 négyzetméteres A kategóriás Krisztina Palace a budapesti Déli Pályaudvar és az M1-M7 autópályák közelében található. Jelenleg körülbelül 7,000 négyzetméter szabad terület van az épületben több szinten. www.krisztinapalace.hu

 

Cushman