Kizárólagos képviselőként a Cushman & Wakefield eddig összesen öt új üzlethelyiséget közvetített a jól ismert Pupa részére az elmúlt öt hónapban. Három üzlet tavaly decemberben, míg két üzlet ebben a hónapban nyit.

A Pupa divatkozmetikumokat, arc és testápoló termékeket, fürdéshez és fürdés után használatos termékeket, illatszereket és kreatív szépészeti termékeket forgalmaz. A márka a Micys Company tulajdona, 1976-ban alapították és a világ 70 országába exportál termékeket.

Az olasz Selective Parfumeries piacon a Pupa az első számú márka.

-    WestEnd City Center földszint
-    Duna Plaza földszint
-    Árkád Győr földszint
-    Corvin Plaza földszint (nyitás - április 13.)
-    Mammut II. földszint (nyitás – április 16.)

Szabó Viktória Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi vezetője elmondta: “Jelentős siker számunkra, hogy egy ilyen ismert és keresett márkát képviselhetünk. A már megnyitott három üzlet mellett, további 5-7 egységre folytatunk tárgyalásokat országszerte, melyek várhatóan az év végéig megnyílnak. A Pupa megjelenése mérföldkő a kiskereskedelmi bérbeadásban és a nemzetközi márkák újraéledő keresletét mutatja. Bízunk benne, hogy ez a trend az elkövetkezendő években is megmarad és a közeljövőben további új márkák érdeklődésére számíthatunk.”

Andrea Conti a Pupa nemzetközi üzletfejlesztési vezetője hozzátette: “Régóta terveztük, hogy belépünk a Magyar piacra. 2014-ben, amikor a gazdaság stabilizálódni látszott, úgy döntöttünk megnyitjuk első Pupa márkaboltjainkat az országban. Annak ellenére, hogy jelentős versenyhelyzetet tapasztalunk, biztosak vagyunk benne, hogy jól döntöttünk.”

 

 

Cushman