Az ünnepség nyitóbeszédében Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezetője kiemelten köszönte meg azoknak a meglévő bérlőknek a türelmét és együttműködését, akik a munkálatok alatt is az épületből látták el mindennapi feladataikat. A Kinstellar az épület legrégebbi bérlője.

Újabb hosszú távú szerződés aláírásával fejezte ki elégedettségét és a kiváló lokáció, valamint a magas színvonalú irodaház iránti elkötelezettségét a megújult irodaterületét októberben átvevő, 15 éve alakult nemzetközi ügyvédi iroda. A Kinstellar alapító irodái több évtizede jelen vannak Közép-Európában. Az elmúlt évek sikereinek és eredményes expanziójának köszönhetően Európa számos országa mellett már Közép-Ázsiában is jelen van a nemzetközileg közel félezer ügyvédet foglalkoztató jogi tanácsadó. A felújított bérlemény több, mint 1100 négyzetméteren helyezkedik el az ACADEMIA tradicionális- és modern szárnyának a határán. A bérlőképviselet az Avision Young látta el a tárgyalások során.

“Az iroda meghatározó szerepet tölt be a mindennapjainkban, sok időt töltünk a falai között, ezért kiemelten fontos számunkra a minőség és a motiváló munkakörnyezet.” - emelte ki Ferenczi Kristóf, a Kinstellar budapesti iroda vezető partnere. “A Duna-part és a kerület egyik legszebb irodaházában eltöltött közel negyed évszázad azt mutatja, hogy az ACADEMIA-ban valóban megtaláltuk, amire szükségünk volt. A piaci változásokhoz emellett nekünk is nyitottan kell állni és könnyebbséget jelent, hogy a ConvergenCE-nél is rugalmasan kezelték a felmerülő bérlői igényeket. Az átépítés során, nagyobb hangsúlyt fektettünk a közösségi és kollaborációs terekre, a minél több természetes fény biztosítására és a világosabb színekre. Az épület új arculata, a letisztult, elegáns vonal igazán elnyerte tetszésünket.”

“Izgalmas tervezői kihívás egy elismert, nemzetközi ügyvédi iroda egyedi igényeihez igazodni.” - folytatta Tarján Andrea, a BuildExt projektvezetője. “A Kinstellar az ACADEMIA Irodaházon belül áthelyezte irodáinak egy részét és egy emeletre hozta az irodaterületét, amely lehetőséget adott arra, hogy egy egységes, modern munkahelyet hozzunk létre.  Üvegfalak kialakításával a belső helyiségek több természetes megvilágítást kaptak és átlátható terek alakultak ki. A ConvergenCE-szel való konstruktív együttműködés segített abban, hogy a kivitelezés során felmerülő új bérlői igények is megvalósulhattak.”

“Egy hosszú távú szerződés aláírása mindig hatalmas öröm, de egy meglévő ügyfél bizalmát elnyerni újra és újra, az még inkább jóleső érzés.” - vette át a szót Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. Igyekeztünk ezúttal is a rugalmasan kezelni a Kinstellar kéréseit, elképzeléseit és büszke vagyok arra, hogy egy ilyen presztízsű nemzetközi tanácsadó cég újra minket választott.”

 

ConvergenCE