A portál teljes rálátást biztosít a cseh irodapiacra, történéseire, részletes információkkal, tulajdonosi, bérbeadói kontakt adatokkal mutatva be a cseh irodaházakat, kiadó irodakát, a cseh irodapiac jellegzetességeit, trendjeit, információt. Mindezeknek köszönhetően a potenciális irodabérlők, érdeklődők egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak az irodabérlési lehetőségekről, informálódhatnak az irodaházakról, a cseh irodapiacról.


A kancelareinfo.cz angol oldala a www.officerentinfo.cz, melynek tartalma megjelenik a www.officerentinfo.com –on, a Hálózat gyűjtő oldalán.  A cseh piac zöld irodaházai, a többi országhoz hasonlóan megjelennek a www.greenbuildonginfo.eu –n is, mely az Irodakereső Hálózat zöld ágaként, 28 európai ország zöld irodapiacát fogja össze egyedülállóan.


„A cseh irodakereső egy hiánypótló szolgáltatás, új lehetőségeket hordozva a cseh és a nemzetközi irodapiac szereplői számára. Ennél egyszerübb sosem volt a cseh irodaházaknak és az irodakeresőknek, hogy egymásra találjanak, hogy bekerüljenek az online irodakeresés körforgásába. Mindezt támogatja a portál iphone és android alkalmazása is.” – mondta Harkácsi István, a Hálózat ügyvezető partnere.

 

Irodakereso.info