A 229, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti alapterületű lakások 20-80 százalékos fizetési ütemezéssel és a kedvezményes 5 százalékos adókulccsal vásárolhatók meg.

Augusztus elsejével megkezdődtek a Park West lakópark mélyépítési munkálatai a XIII. kerületi Szabolcs utcában. A LIVING, a WING Zrt. lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája ezzel a projekttel elsősorban a városi nyüzsgést és a környezettudatosságot fókuszba helyező fiatalokat, valamint az aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akiknek fontos a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi és smart szolgáltatások.

Az első ütemben 229 – többségében 40-50 négyzetméteres- lakással induló Park West tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.  A kivitelezői minőség messze a piaci átlag feletti köszönhetően a nagymúltú fejlesztői háttérnek.

A Park West minden lakásában kivétel nélkül élvezhetik a smart living előnyeit a jövendőbeli lakók. A SMART Home alapcsomagban található központi egység, okosdugalj, valamint fűtésszabályozás igény szerint bővíthető SMART+ csomagunkkal, hogy mindennapjaink még komfortosabbak lehessenek. A lakópark a környezettudatos működés jegyében hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva. Az okosmegoldások mellett a Park West is olyan egyedi lehetőségeket biztosít a lakóknak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. A LIVING nagy hangsúlyt fektetett a tervezésnél a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, így a Park West közös nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.

A lakások kiemelkedő minőségére garancia az anyavállalat WING Zrt. 20 éves fejlesztő háttere és pénzügyi stabilitása. A kedvező 20-80 százalékos fizetési ütemezéssel és a kedvezményes, 5 százalékos áfakulccsal a Park West lakásai kedvező feltételekkel vásárolhatók meg, így érdemes sietni annak, aki jó üzletet szeretne kötni.

 

 

WING   LIVING