A myhive sikere a bevezetés óta töretlen, hiszen a vállalat folyamatosan követi a bérlői igények alakulását, hogy minden tekintetben a megfelelő szolgáltatásokkal segítse munkájukat. Az irodamárkára jellemző népszerű közösségi és szakmai rendezvényen túl, hamarosan új szolgáltatások és rugalmas bérlési opciók is elérhetővé válnak a bérlők számára.

A Dél-Pesten elhelyezkedő 7 szintes 34 300 m2-es alapterületű irodaépület jó adottságú, tágas irodaterekkel, zöld terasszal és belső kertekkel rendelkezik. Az öt különböző recepciót az irodaházban lévő cégek bármelyike használhatja, a fitnesz terem pedig egész nap várja a vendégeket. A bérlők számára fontos a fenntarthatóság, és ebben a tekintetben az épület a legmagasabb színvonalat képviseli, hiszen a legújabb technológiával felszerelt és BREEAM tanúsítvánnyal rendelkezik. Az Access4you tanúsítás megszerzése jelenleg folyamatban van, amely azt mutatja, hogy az épület mennyire felel meg az akadálymentesség kritériumainak.

Ha a körülmények is engedik, ebben az évben elkezdődnek a recepciók, a közösségi terek, a kert, az étterem és a kávézó felújítása, valamint jelentős energia- és műszaki fejlesztések is várhatóak. A Duna panorámáját kihasználva a 7. emeleten egy rendezvényhelyszín kerül kialakításra, ezzel is hangsúlyozva az irodaházon belüli közösségi terek és események fontosságát. A komoly fejlesztések mellett  a szolgáltatások terén is újdonságok várhatóak,  többek között a 2. emeleten hamarosan egy új, rugalmas iroda szolgáltatás bevezetésére kerül sor, valamint egy – a bérlők számára kedvezőbb és szintén rugalmasabb – parkolási rendszer kialakítása.  Az újonnan kialakított konferencia terem is hamarosan átadásra kerül.

A jelenlegi gazdasági helyzet, a nagyszámú otthoni munkavégzéssel együtt egy teljesen új, rugalmasan alakítható munkahelyek iránti igényt generál. Az ősszel induló új myhive szolgáltatás így még nagyobb mozgásteret kínál majd a bérlők számára: modern, vonzó, bármilyen méretű és rugalmasan változtatható munkaterületeket. Ez segíti majd a bérlőket, hogy alkalmazottaik számára a legmegfelelelőbb munkakörnyezetet biztosítsák: legyen ez akár egy fix myhive irodában található munkaállomás vagy egy távolabbi myhive lokáció bekapcsolása.

"A jó megközelítésnek, az átfogó szolgáltatásoknak, a közösségi tereknek és a myhive-nak köszönhetően a myhive Haller Gardens irodaház eddig is népszerű volt a bérlők körében, és a fenti fejlesztésekkel pedig még vonzóbb irodaépülete lesz portfóliónknak. Különös tekintettel a jelenlegi helyzetre, a rugalmas myhive koncepciónkkal pedig új lehetőséget teremtünk azoknak a vállalkozásoknak, akik dinamikus működésük során nem mindig tudják irodaterület igényüket előre  felmérni, vagy gyorsan és egyszerűen rövidtávú bérleti kondíciókkal kívánnak irodát bérelni” – mondta Nagy Viktor, az IMMOFINANZ Hungary operatív vezetője.

A myhive app az egyik legfontosabb eszköze a bérlőkkel való kommunikációnak, mivel napi szinten tájékoztatja őket az eseményekről és szolgáltatásokról. A bérlők ezen keresztül kommunikálhatnak egymással, valamint tájékoztatást kapnak a közelgő eseményekről. Ebben az évben az alkalmazás is továbbfejlesztésre kerül, amely több szempontból még inkább felhasználóbaráttá válik. A főbb szolgáltatások mellett lehetőség nyílik egyes irodaterületek vagy tárgyalótermek spontán foglalására, étel rendelésre, valamint lehetőség lesz az értékelés mellett a különböző eseményekre és szolgáltatásokra vonatkozó egyéb visszajelzés is.

Közel három év telt el az IMMOFINANZ nemzetközi irodakoncepciója, a myhive magyarországi bevezetése óta. A myhive Haller Gardensben a siker azóta is töretlen, a bérlők szeretik a márkát, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés az irodaházak bérlői között és magas szintű szolgáltatások biztosítása az ott dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. A gyakorlatban ez munka utáni teltházas rendezvényeket, különböző szakmai programokat és előadásokat, a bérlők bemutatkozási lehetőségét, sport klubot takar – és mindez nem jelent plusz költséget a bérlőknek. A kialakult helyzethez alkalmazkodva – a koronavírus idejére  – változott néhány szolgáltatás menete, így pl. a szakmai beszélgetések digitális szinten, online kerülnek megtartásra.

 

IMMOFINANZ