Az IT fejlesztő cég eddig is a Central Udvar bérlője volt, de az előző, 300 m²-es irodájuk szűkösnek bizonyult a tulajdonosi szerkezetben történt változás és az alkalmazottak számának növekedése miatt. Az Eston közreműködésével a SequenceIQ által használt területet 600 m²-re lehetett bővíteni ugyanannak az épületnek egy másik szintjével.

Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója azt mondta, hogy „a megbízás során megvizsgáltuk a Central Udvarban kiadó irodákat, és a parkolóhelyek számának bővítéséről is tárgyaltunk. Mi úgy látjuk, ennek a megbízásnak a sikere abban rejlik, hogy sikerült megtartanunk az eredeti bérbeadási szerződés rugalmasságát egy olyan piaci környezetben, ami azóta már alaposan megváltozott. Az irodahelyiségek iránti kereslet az utóbbi időben jelentős mértékben megnövekedett, és a nagy kínálat, ami a költözés idején tapasztalható volt, mára eltűnt. Valójában a Central Udvar már teljesen ki van adva.”

A vezérigazgató hozzátette, hogy „mi nem csak annyit nyújtottunk a SequenceIQ cégnek, hogy egy kölcsönösen előnyös megegyezést hoztunk létre a bérlő és a bérbeadó között. Támogattuk az irodák bérlését a Greenpoint irodaházban a kivitelezési időszak alatt. Számunkra az a fő üzenete ennek a tranzakciónak, hogy az ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldásokkal szolgáljunk, rövid időn belül, rugalmas bérleti feltételek biztosítása mellett.”

 

ESTON