A portál teljes rálátást biztosít a spanyol irodapiacra, történéseire, részletes információkkal, tulajdonosi, bérbeadói kontakt adatokkal mutatva be a spanyol irodaházakat, a spanyol piac kiadó irodakínálatát. Mindezeknek köszönhetően a spanyol cégek egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak az irodabérlési lehetőségekről, informálódhatnak az irodaházakról, az irodapiacról.

Az oficinainfo.es angol verziója a www.officerentinfo.es. Az angol oldal, egyben az Irodakereső Hálózat gyűjtő oldalának, a www.officerentinfo.com –nak alkotja a spanyol tartalmát. A spanyol piac zöld irodaházai továbbá megjelennek a www.greenbuildinginfo.eu-n is, ami Európa 28 országának zöld irodapiacát és iroda kínálatát mutatja be a zöldben gondolkodóknak.

Az oficinainfo.es egy hiánypótló szolgáltatás Spanyolországban, ami új lehetőségeket, információ áramlást teremt a spanyol és a nemzetközi irodapiac szereplői számára. Ennél egyszerübb sosem volt a spanyol irodaházaknak és az irodakeresőknek, hogy egymásra találjanak, hogy bekerüljenek az online irodakeresés körforgásába. Mindezt tovább támogatja a portál iphone és android alkalmazása is.

 

Forrás: Irodakereso.info