Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója elmondta: „Bérlőképviseleti csapatunk az irodabérleti tender kiírásától egészen a költözés kezdetéig koordinálja ügyfelünk székhelyáthelyezését. A megfelelő ajánlat kiválasztásakor fontos szempont volt az irodaház könnyű megközelíthetősége; és az, hogy az ingatlan területén megfelelő parkolót lehessen kialakítani, ahol a karbantartó gépjárművek időszakos elhelyezése megoldható. Ez utóbbi feltétel nem tipikus bérlői igény, ezért különösen örülünk annak, hogy az irodapiac meghatározó területén, a közkedvelt Váci úti régióban sikerült megfelelő épületet találnunk ügyfelünk számára.” A cégvezető hozzátette: „Megbízásunk a bérleti szerződés aláírásával koránt sem ér véget: a novemberre tervezett költözés előkészítését és lebonyolítását projekt menedzsment csapatunk végzi; a teljes székhely-áthelyezési folyamat kézben tartásával jelentős időbeli és anyagi megtakarítást érünk el ügyfelünk számára.”


Michael Pichlhofer, a KONE Felvonó Kft. ügyvezetője hozzátette: „Megelégedésünkre szolgál, hogy a számunkra megfelelő irodát a korábbi telephelyünktől nem messze, egyben a városközponthoz közelebb sikerült megtalálni. Ebben nagy szerepe volt az Eston szakértelmének. Mindemellett, kiemelten fontos számunkra, hogy a saját telephelyünkön magunk végezzük a felvonók karbantartását, amire a Madarász Irodaparkban szintén lehetőségünk van.”


A négy épületből álló Madarász Irodapark a XIII. kerület zöldövezetének egyik legkedveltebb részén, a Váci út mentén, a Madarász-Szekszárdi-Tomori utcák által határolt területen található. Az épületekben változatos méretű, magas műszaki minőségű irodaterületek érhetőek el; az irodaház plusz szolgáltatásként páratlan sport- és rekreációs szolgáltatásokat - uszoda, fitneszterem - nyújt, melyek egyedülállóan kényelmes munkakörülményeket biztosítanak a leendő bérlők számára.

 

OGH