A Skanska által 1991-ben épített, majd 2008-ban felújított East-West Business Center Budapest egyik legforgalmasabb területén, közvetlenül a metróállomás mellett található. A 23.200 m2-nyi iroda- és földszinti üzlethelyiségek között a kis- és a nagyvállalatok is megtalálják a számukra megfelelő területet.

“A Peakside örömmel dolgozik együtt a Colliers-szel az East-West Business Center kezelésén. Hiszünk benne, hogy együttműködésünk előnyös lesz mind az épület, mind a bérlők számára, és jelentősen fokozza az EWBC piaci megítélését, mint Budapest egyik ikonikus épülete, amely kiváló elhelyezkedést nyújt a bérlők számára.” - nyilatkozta Witold Bres, a Peakside Polonia Management-nek, az épület tulajdonosának igazgatója.

 “Büszkék vagyunk arra, hogy mi végezhetjük ennek az egyedülálló épületnek a vagyon- és létesítménygazdálkodási feladatait. Úgy gondoljuk, hogy az East-West Business Center rendelkezik mindazokkal az adottságokkal, amelyek által minőségi szolgáltatás nyújtható a jelenlegi és a jövőbeni bérlők részére.” – tette hozzá Györke Balázs, a Colliers Nemzetközi Ingatlanüzemeltető és Kezelő Kft. ügyvezető igazgatója.

A Colliers Nemzetközi Ingatlanüzemeltető és Kezelő Kft. így összesen megközelítőleg 170.000 m2 nagyságú, irodákból, ipari/logisztikai egységekből és 15 üzlet által alkotott kiskereskedelmi egységből álló terület üzemeltetője lett.


 

Colliers