A szakember korábban a Skanska Magyarország vezetőségi csapatának tagjaként a bérbeadási folyamatokért felelt, melynek köszönhetően jelentős tapasztalattal rendelkezik a modern irodaházak bérbeadásában. A Skanskánál töltött idő alatt komoly szerepe volt a Mill Park feltöltésében olyan neves bérlőkkel, mint az IT Services vagy a Cognizant, illetve a Nordic Light 1-3, valamint a Green House irodaházak nemzetközi bérlőkkel való megtöltésében is kulcsszerepe volt. Ezt megelőzően a DZT-nél töltött be iroda bérbeadási pozíciót.

A Colliers-nél a szakember a cég bérbeadó képviseleti folyamatainak irányításáért és feladataiért lesz felelős, köztük a Codic által fejlesztésre kerülő Green Court Office, illetve a Trigránit Millenium Gardens irodaházának bérbeadásáért. Melinda június elején vette át a pozíciót Michael Smithing-től, aki augusztusig még ellátja a zöld minősítési üzletág vezetői szerepét.

Michel Smithing ezt követően elhagyja a Colliers csapatát, ahol több mint 25 évet töltött különböző pozíciókban. 9 évig a cég ügyvezető partnere volt, de nevéhez köthető a Colliers pozsonyi irodájának megnyitása is. Michael a budapesti irodapiac egyik igazi úttörője, kulcsszerepe volt mind a Colliers Magyarország jelenlegi formájának, mind a hazai irodapiac alapjainak kialakításában. Emellett a szakember jelentős érdemeket ért el a zöld minősítések területén itthon és külföldön egyaránt. Neki köszönhetően alakította ki a Colliers a régióban betöltött vezető szerepét a zöld minősítések területén, mely üzletág azóta több mint 60 projekt közel 1 millió négyzetméterének zöld minősítéséért volt felelős, és jelenleg is a cég egyik legdinamikusabban fejlődő üzletága.

 

Forrás: Colliers International