Az Ara Shoes anyavállalatának magyar kirendeltsége 2016 márciusában nyitotta meg 228 négyzetméteres üzletét. A nagyon jó lokációval rendelkező új egységben az Ara Csoport két fő márkáját árulják, melyek az Ara és a Lloyd. Az új koncepció szerint nagyobb választékban kínálják a női és férfi termékeket, mellyel a vásárlók szélesebb táborát célozzák meg.  


Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “Egyre több és több nemzetközi márka nyit outlet üzletet és márkaboltot a főváros agglomerációjában, így elmondhatjuk, hogy az outlet piac végre fellendülőben van Magyarországon. Ezzel az új Ara üzlettel, a központ bérlői összetétele tovább javult és bízunk benne, hogy további minőségi márkákat vonz majd ide.”


A Premier Outlet a legnagyobb és a legsikeresebb outlet központ Magyarországon. Az első két ütem 2004-ben és 2006-ban nyitott, a harmadik ütem 2007-ben került átadásra. A fejlesztés a forgalmas Budaörs kiskereskedelmi központjában található az M1 autópálya közvetlen közelében. A kitűnő lokációnak köszönhetően, a központ rendkívül széles és erős, lojális vásárlókból álló vonzáskörzettel rendelkezik. A Cushman & Wakefield az első és a második ütemben, összesen 24,000 négyzetméter kiskereskedelmi területet kínál bérbeadásra, melyhez több, mint 2,000 darab ingyenes parkolóhely tartozik. A nagy vásárlóerővel rendelkező látogatóknak köszönhetően, mind a vonzáskörzet mutatói, mind a konvergencia mutatók összhangban vannak az európai átlaggal. A központ a nyitás óta erős, ismert és stabil bérlői összetétellel rendelkezik.


Főbb márkák: Nike, adidas, Mango, Gant, Puma, Salamander, Tom Tailor, Pepe Jeans, Geox, Benetton, Triumph és az Olymp.


A Cushman & Wakefield 2010 óta a Premier Outlet első és második ütemének kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

 

 

Cushman & Wakefield