A cég bővülő ügyfélkörét egy olyan professzionális környezetben kívánta kiszolgálni, amely modern megjelenése mellett könnyű megközelíthetőséggel is rendelkezik, különös tekintettel a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérhez való közelségre.

Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója szerint:„Az igények megértése, az aktuális irodakínálat pontos ismerete és a szakértői hozzáállás a kulcsa a sikeres gyors tranzakciónak. 20 év ingatlanpiaci tapasztalattal a hátunk mögött büszke vagyok arra, hogy továbbra is ilyen jó ügynöki csapat dolgozik az Estonnál és nem számít egyedi esetnek egy ilyen gyors lefutású iroda bérbeadás.”

A Máriássy Ház A-kategóriás irodaépületei a IX. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Rákóczi híd pesti lábánál találhatóak. Az irodakomplexum egyik fele egy hajdani klasszikus csarnok, ma egyedi atmoszférával rendelkező loft irodaház, másik épülete pedig egy a legkorszerűbb technikai megoldásokat kínáló modern irodaépület. A házak a hagyományos irodai funkciókon kívül back-office, call-center és kereskedelmi funkcióra is alkalmasak. Az épületek autóval és tömegközlekedési eszközökkel mind a Belvárosból, mind a fővárosi peremkerületeiből, mind pedig – a Rákóczi hídon keresztül – a budai oldalról könnyen elérhetők.

 

Eston