Ezzel az új tranzakcióval a modern és építészetileg kiemelkedő megoldásokat nyújtó épület 6 hónappal az átadása előtt 40 százalékos telítettségű. Ebbe a 40 százalékba a szolgáltatókkal kötött bérleti szerződések is beletartoznak, mint például az étterem, a pékség, a drogéria és egy ügyfélszolgálati iroda.

A Cushman & Wakefield PDS csapata belsőépítészeti és project menedzsment szolgáltatásokat nyújt a bérlő részére.

A 23 500 négyzetméter területű E épület a 130 000 négyzetméteres Váci Greens irodakomplexum hat épületének egyike, melynek átadása 2020 harmadik negyedévére várható. Az A, B, C és D épületek évek óta 100 százalékos telítettséggel működnek, míg az E és az F épületek 40 és 70 százalékos telítettséggel várják az átadást.

Szántó Tamara MRICS, Partner, A Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője a sikerrel kapcsolatban elmondta: “Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a kezdetek óta dolgozhatunk a Váci Greens projekten. Ez a tranzakció tovább erősíti a szoros és hatékony együttműködésünket a bérbeadóval. Ennek az ügyletnek a lezárása nagyon gyors folyamat volt, mely mindhárom fél kooperációjának és rugalmas hozzáállásának volt köszönhető.”

Csikós Ádám, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának Project and Development Services üzletágvezetője hozzátette: “A Váci Greens irodakomplexumban több, mint 50 000 négyzetméter irodaterület kivitelezése áll már mögöttünk olyan bérlők részére, mint például a GE, vagy az Unilever, ezért is nagy örömmel tölt el bennünket, hogy újra itt dolgozhatunk. Helyismeretünk nagy előnyt jelent, mely lehetővé teszi, hogy még kiemelkedőbb szolgáltatást nyújthassunk a bérlők részére.”

Püschl Nikolett az Atenor magyarországi fejlesztési és bérbeadási vezetője hozzátette: „Büszkék vagyunk hogy ismét egy jelentős nagyvállalat fektette bizalmát a Váci Greens projektünkbe, amely megerősít bennünket abban, hogy rendkívül sikeres stratégiát képviselünk elhivatottságunkkal és szigorú elveink melletti rendíthetetlen kitartásunkkal, miszerint cégünk csakis a legkiválóbb szinten, a legfenntarthatóbb módon fejleszt.

A Cushman & Wakefield a Váci Greens E és F épületeinek co-exkluzív bérbeadó ügynöksége.  

 

Cushman & Wakefield