János több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a magyar ingatlanpiacon és fő feladatai az ügyfelekkel való kapcsolattartás megtartása és fejlesztése lesz.

Az Ő felelősségi körébe tartozik majd továbbá egy közös szolgáltatási rendszer kialakítása, valamint a CEE régión belül a többi C&W iroda üzemeltetési csapatával történő együttműködés. János irányítja a 19 főből álló üzemeltetési csapatot a C&W budapesti központi irodájában, valamint hozzá tartozik 34 külső helyszínen dolgozó kolléga irányítása és felügyelete is.

Mielőtt csatlakozott a Cushman & Wakefield csapatához, János 10 éven át az AEW CE budapesti ügyvezetőjeként tevékenykedett. Hozzá tartozott a PWB Hungary, mint önálló vállalat vezetése, valamint a MOM Park bevásárlóközpont és a Westend Business Center napi szintű működésének felügyelete. János jelentős piaci tapasztalatot szerzett továbbá, mint az OTP Real Estate Investment Fund Management Zrt. és a GVA Robertson Property and Asset Management Zrt. vezetője.

Pados Gergely, a C&W budapesti irodájának ügyvezetője elmondta: “A legmagasabb szintű szolgáltatás biztosításának érdekében minden üzletágunkat a legtapasztaltabb szakember vezeti. Örömmel fogadjuk Jánost az új pozíciójában és biztosak vagyunk benne, hogy széles körű kapcsolatrendszere, valamint szakértelme jelentősen előremozdítja majd ingatlan- és vagyongazdálkodási üzletágunkat az elkövetkezendő években.”

Szeifert János Associate, a C&W budapesti irodájának ingatlan- és vagyongazdálkodási vezetője hozzátette: “Nagy örömmel tölt el, hogy mostantól Én tölthetem be ezt a pozíciót a C&W-nél és nagyon várom az új kollégákkal és az ügyfelekkel való közös munkát, és hogy segítségemmel tovább növelhessük a vállalat piaci részesedését.”

A C&W ingatlan- és vagyongazdálkodási üzletága jelenleg 356,000 négyzetméter kiskereskedelmi területet, 160,000 négyzetméter irodaterületet, valamint 70,000 négyzetméter ipari ingatlan területet kezel országszerte, mellyel piacvezetőnek számít.

 

Cushman