„Soha nem volt még ilyen izgalmas a TriGranitnál dolgozni, fergeteges évet tudhatunk magunk mögött a cég akvizíciójának köszönhetően.  Várom az új kihívásokat, ami révén tovább erősíthetjük a cég piaci helyzetét”- mondta Agnieszka Turowska a TriGranit új pénzügyi vezetője.

Agnieszka 10 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanszektorban. 2013-ban csatlakozott a TriGranit cégcsoporthoz, ezt megelőzően 6 évet dolgozott a lengyelországi székhelyű MT Development Group csoportnál, ahol aktív résztevője volt a cégcsoport kontrolling és jelentés szabványainak a kidolgozásában és részt vett számos ingatlan akvizíciójában is. 2010 és 2012 között pedig pénzügyi és kereskedelmi vezetőként felügyelte a cég működését.  Mielőtt 2007-ben csatlakozott az ingatlanszektorhoz, értékes szakmai tapasztalatot szerzett szélesebb pénzügyi területeken, így dolgozott többek között a varsói Pricewaterhouse Coopers könyvvizsgálói részlegén, valamint Stuttgarban a Robert Bosch cégcsoport kontrolling részlegén. Agnieszka tagja az ACCA nemzetközi számviteli testületnek.  

„Agnieszka az elmúlt 10 évben kiemelkedő szakmai tapasztalatot szerzett a nemzetközi ingatlanpiaci szektorban. Már többször bizonyította vezetői rátermettségét, képes motiválni a csapata tagjait, hogy a legjobb teljesítményüket nyújtsák. Őszintén hiszem, hogy Agnieszka segít tovább erősíteni a cégünk pozícióját, és kinevezése elősegíti majd a TriGranit további fejlődését, növekedését.” - mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

 

TriGranit