A szakember mind üzletfejlesztési feladatokért, mind a jelenlegi portfolió kezeléséért lesz felelős.

Katalin 20+ éves asset és property management tapasztalatot tudhat magáénak a budapesti irodapiacon. Korábban dolgozott a DTZ, a GLL, a Strabag PFS és a CE Land cégeknél, vagyis rendelkezik mind ügynökségi, mind fejlesztői, mind pedig szolgáltatói oldalon szerzett tapasztalattal. Pályafutása során képviselt már intézményi befektetőket, de tulajdonosi oldalt is, és kezelt már A ketegóriás irodaházak mellett szállodákat és üzlethelyiségeket egyaránt.

2012 óta az RICS, míg 2015 óta a HuGBC tagja.

A szakember 1999-ben diplomázott a Kodolányi János Főiskolán, majd 2003-ban elvégezte a posztgraduális képzést a Budapesti Gazdasági Főiskolán, ezt követően pedig a Budapesti Műszaki Egyetemen az RICS képzést is.

Tim Hulzebos, a Colliers magyarországi irodájának ügyvezetője hangsúlyozta: “Örülök, hogy Katalin csatlakozott csapatunkhoz. Érkezésével egy tapasztalt szakemberrel erősítjük REMS (Real Estate Management Services) üzletágunk vezetői csapatát, akinek üzletfejlesztési területen nyújtott munkájával tovább növelhetjük Property és Facility Management üzletágunkat, valamint kiszolgálhatjuk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink igényeit.”

”Izgatottan csatlakozom a Colliers-hez, és örülök, hogy tovább építhetem a cég hírnevét a piacon. Alig várom, hogy elkezdhessem új, kihívásokkal teli munkámat ebben az izgalmas időszakban, amikor ennyi új épület jelenik meg a piacon. Biztos vagyok benne, hogy a céget a következő szintre emelhetjük, és olyan szolgáltatást nyújthatunk, amellyel mind az ügyfeleink, mind a bérlők elégedettek lesznek!” – tette hozzá Honi Katalin.

Forrás: Colliers International