Simonyi Balázs több mint 16 év ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, mind fejlesztői, mind tanácsadói oldalról széleskörű rálátása van az irodapiacra. Jelentős referenciákkal rendelkezik úgy irodaházak optimális bérbeadásában, mint bérlői képviseletben. Üzletágvezetőként fontos számára, hogy a DTZ magas szintű szolgáltatásait megtartva tovább bővítse ügyfelei számát, valamint szakmai irányítása mellett a csapat friss erővel növelje ügyfelei elégedettségét.

Hall Nóra szintén tapasztalt szakemberként, vezető tanácsadóként csatlakozik az iroda ügynökségi csapathoz. 15 éves piacelemzői valamint tanácsadói múltja és dinamizmusa erősíti a DTZ iroda portfóliójának bérbeadását, és bérlők iroda igényeinek kiszolgálását.

Budai Tamás ipari és raktár ingatlan tanácsadással foglalkozik, az ügynökség teljes körű adminisztrációjáért felel, és aktívan részt vesz a bérbeadási és bérlőképviseleti szolgáltatásokban. Gyakornokként megismerte a DTZ működését, a magyarországi ipari ingatlanpiacot és a bérlői igényeket.

Czifra Balázs, a DTZ Hungary ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A DTZ töretlen fejlődéséhez nélkülözhetetlen a megbízható és ütőképes értékesítési csapat, melyhez nagy örömünkre kiváló szakemberek csatlakoztak. A piaci nehézségek ellenére hiszünk a további bővülésben és a piac tisztulásában, ennek szellemében alakítjuk csapatunkat.”

DTZ