Tim már négy éve dolgozik a CBRE-nél, mint a magyarországi iroda tőkepiacokért felelős vezetője. Számos jelentős tranzakcióban vett részt, többek között az Info Park E-épületének eladásában a Bluehouse Capitalnak a tavalyi év cégén.

 

Tim az egyik vezető befektetési tanácsadó Magyarországon és az egyik legsikeresebb üzletkötő Közép-Kelet-Európában. Kibővült feladatkörében továbbra is kézben tartja a magyarországi ügyleteket, ám a budapesti irodában foglalkozik az olyan délkelet-európai piacokkal, mint Szerbia, Horvátország, Szlovénia és Bosznia-Hercegovina.

 

„Ez a lépés része a tranzakciós üzletág-fejlesztésünknek a közép- és délkelet-európai régióban, különösen azért, hogy magas szintű határokon átnyúló tanácsadást nyújthassunk ügyfeleinknek. Én személyesen is örülök annak, hogy ez a pozíciót Budapesten töltik be, ami tovább erősíti irodánk helyzetét a régióban. Tim kinevezésével immár két régiós igazgató is dolgozik Budapesten.” – kommentálta a kinevezést Konthur Adrienne, a CBRE budapesti ügyvezetője.

 


Forrás: CBRE