Margit PalaceEurópa egyik vezető sportszer forgalmazó vállalata, Spar Austria tulajdonában lévő Hervis Sports, 400 négyzetméter területet vett birtokba a Margit Palace irodaházban, 2014 februárjában.

 

 „Ez a két új tranzakció bizonyítja, hogy a Margit Palace kitűnő elhelyezkedése és minősége továbbra is vonzó a bérlők részére.” mondta Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyongazdálkodási igazgatója. A ConvergenCE több mint 6 éve nyújt vagyongazdálkodási szolgáltatásokat a épület tulajdonosa, a JP Morgan részére.

 

“A Margit Palace továbbra is keresett azon bérlők körében, akik könnyen elérhető, vonzó irodát keresnek Budapesten. Bízunk benne, hogy rövidtávon, a JP Morgan flexibilitásának köszönhetően a fentiekhez hasonló további új bérlőket üdvözölhetünk majd az épületben.” mondta a Margit Palace kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának bérbeadási vezetője, David M Johnston.

 

A 17,600 négyzetméteres Margit Palace, 200 méterre fekszik a Dunától, a Margit híd budai hídfőjénél, kellemes környezetben. Az ötemeletes épület A kategóriás irodaterületet kínál, két mélygarázsszinten több mint 250 parkolóhellyel.

 

Cushman