„Amikor felmerült irodánk áthelyezésének igénye, legfontosabb szempontjaink a megfelelő minőség mellett a jó megközelíthetőség és a megfelelő ár-érték arány volt. Az Eston International szakemberei ismertették a piaci lehetőségeket, és rámutattak, hogy a megfogalmazott feltételeknek megfelelő iroda kialakítására akár rövid határidővel is lehetőség nyílik, hiszen több irodaháznál az üzemeltetési feladatokat is ellátják, ami jelentősen gyorsítja a kivitelezési folyamatokat.” – mondta el Poór Csaba, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke. Hozzátette: „Az Eston közreműködésének köszönhetően az új iroda kibérlése és kialakítása valóban gyorsan megtörtént, így a székhely-áthelyezés nem vont el sok időt a saját szakmai tevékenységünktől.”

Salamon Adorján, az Eston International Zrt. elnök-vezérigazgatója kifejtette: „Rendszeresen tapasztaljuk, hogy az iroda-bérbeadási folyamatok hatékonyságát jelentős mértékben növeli, ha az ügynökség és az épület üzemeltetője szoros együttműködésben dolgozik. A most sikeresen lezárt ügyletnél is ennek lehettünk tanúi: bérbeadási és üzemeltetési csapatunk intenzív munkájának köszönhetően az új iroda a bérleti szerződés aláírását követő három héten belül költözhetővé vált, és erre ritkán van példa a budapesti irodapiacon.”

A Panoráma Ház Budapest legfontosabb irodatengelyén, a Váci úton található. Az épület tulajdonosa nagy hangsúlyt fektet az ingatlan értékét megőrző beruházások elvégzésére, illetve innovatív szolgáltatások meghonosítására. 2014-ben megújultak az irodaház vizesblokkjai és teakonyhái, az épület pedig elnyerte az Iroda.hu csoport által odaítélt Iroda.hu Innovációs Díjat a bérlők körében is népszerű Cloud Office informatikai szolgáltatás kapcsán. A most lezárt tranzakciót követően mindössze ezer négyzetméternyi irodaterület maradt szabadon a Panoráma Házban, mely rugalmasan osztható kisebb (akár 100 négyzetméter alatti) egységekre. Az ingatlanra mutatkozó élénkülő kereslet gyors kiszolgálásának érdekében a még üres irodaterek átfogó felújítása megtörtént.

 

Eston