Kezdetben projektmenedzserként olyan jól ismert beruházások előkészítésében vett részt a társaság, mint a budaörsi Terrapark és a mellette található bevásárlóközponti terület kialakítása.

Ezt követően jórészt saját fejlesztési kockázatra több mint ezer lakás építése fűződik a cégcsoport nevéhez, amivel az ország egyik legnagyobb lakásfejlesztőjének számított. 

Az ezredforduló a vállalkozás életében is jelentős változásokat hozott.  Új piaci szegmensekkel bővült a portfolió: irodai célú és ipari ingatlanok építésével, értékesítésével és üzemeltetésével. A Bartók Udvar irodaépület együttes, a Polgári és Karcagi Ipari Parkok, valamint a Polgári Logisztikai Központ megépítésével az InfoGroup nagy sikerű, változatos és összetett ingatlanállományt hozott létre.  A Polgár Ipari Park 2011-ben az év ipari parkja címet is elnyerte.

2012-től a cégcsoport ismét bővítette működési területét. Komplex ipari beruházásokban tulajdonosként vállalt szerepet, elsősorban a hulladékkezelési és a műanyagipari piacon.  Mindezek mellett az InfoGroup – befektetési és menedzsment tudását kamatoztatva – kockázati tőkebefektetésekben is aktívan részt vesz 2013 óta.

A tulajdonosi-vezetői körben két generáció tapasztalata és tudása biztosítja a cégcsoport jövőjét, a további célok elérését. Hosszú távú gondolkodás, megbízhatóság és korrektség, valamint folyamatos értékteremtésre való törekvés – ezek azok az alapelvek és értékek, amelyek meghatározzák az InfoGroup mindennapjait. Ugyanakkor a cégcsoport igazi erejét felkészült, ütőképes és folyamatosan fejlődő csapata jelenti.

 


Forrás: InfoGroup Menedzsment Kft.