Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia vezérigazgatója a bérleti tranzakcióval kapcsolatban elmondta: „Örülünk, hogy egy ilyen minőségi kialakítású, modern irodát sikerült találnunk a központi irodánk közvetlen szomszédságában, melynek szerződéskötési folyamata rövid időn belül zökkenőmentesen lezajlott. Új területünket, ahol elsősorban az általunk fejlesztett Robin takarítórobot tesztelését és fejlesztését végezzük, kutatás-fejlesztési részlegünk örömmel vette birtokba.”

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója hozzátette: „Szeretettel köszöntjük új bérlőnket az Árpád Centerben, egyúttal köszönjük a PSG ingatlantanácsadó közreműködését. Elégedettséggel tölt el bennünket, hogy a XIII. kerület megújult részén található épület továbbra is ennyire népszerű a jó megközelíthetőséget és kiváló munkakörnyezetet kereső cégek körében. Bérbeadóként és üzemeltetőként is ezért a sikerért dolgozunk.”

Az Árbóc utcában található Árpád Center 2021 nyár végén az Investum Kft. tulajdonába került, melynek ügyvezetője, Locher János így nyilatkozott a tranzakcióról: „Az épület sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy olyan nevű bérlők vesznek ki területet, mint a B+N Zrt. Büszkeséggel tölt el, hogy a tranzakcióval az irodaház telítettsége ismét megközelíti a 100%-ot.”

 

ConvergenCE