Az Adventum Befektetési Alapkezelő Zrt. portfóliójába tartozó Buda Square Irodaház legújabb bérlőjét a JLL tanácsadói közvetítették. A nemzetközi tanácsadó rekord gyorsasággal találta meg a játékfejlesztő új, 1.000 négyzetméteres irodáját, aki a kereséstől számított másfél hónapon belül szerződött az irodaház tulajdonosával és a beköltözés szintén hamarosan, a harmadik negyedévben megtörténik.

A Primal Játékstúdió Zrt. az egyik legismertebb magyar játékfejlesztő,  számos nagynevű kiadóval együttműködésben fejlesztették ki népszerű játékok sorát, a szakmában jól ismertek szakértelmükről, megbízhatóságukról és innovatív megoldásaikról. Tevékenységüket továbbra is az észak-budai lokáción szerették volna folytatni, így a választott óbudai irodaház ideális helyszínt nyújt számukra. A költözésben a döntésüket segítette a bérbeadó rugalmas hozzáállása a pénzügyi kondíciók és a kialakítás tekintetében, valamint az egyeztetések gördülékenysége. Dr. Guba Dániel, a Primal Zrt. jogtanácsosának elmondása szerint “Nagyon hasznosnak tartottam, hogy a JLL naprakész adatokkal tudott szolgálni az egész folyamat alatt, és minden felmerülő kérdésünket nagyon rövid időn belül megválaszolták. Egy napról napra változó irodapiacon, véleményem szerint, ez a kulcs ahhoz, hogy tudjunk haladni.”

A tranzakció lebonyolításáért felelős tanácsadó, Halász Kinga elmondta, hogy „A felek rendkívül hatékony kooperációja is közre játszott a projekt gyors lefolyásában. Az átfogó piaci ismeretünk és a rendelkezésre állás a csapatunk erősségei, amit a jelen esetben is sikerült a megbízó előnyére fordítanunk.”

A Buda Square Irodaházat 2018-ban teljesen felújították, amely részeként megújultak a közös használatú lobby területek és a liftek, valamint felújításra került az épület gépészeti rendszere és a mélygarázs is. A bérlők számára vonzó szempont a környéken elérhető szolgáltatások és az ingatlan kedvező ár-érték aránya. Az épület tömegközlekedési szempontból is ideális, a városközpont közelében helyezkedik el, kiváló láthatósággal bír és könnyen megközelíthető. A közel 18.000 négyzetméter összterületű irodaházban a fennmaradó bérelhető terület összesen 1.457 négyzetméter irodaterület és további 323 négyzetméter kiskereskedelmi egység befogadására alkalmas.

 

JLL