„Büszkék vagyunk arra, hogy a CBRE lett az Év Ügynöksége Közép- és Kelet-Európában. Az elmúlt években jelentősen fejlesztettük kiskereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó hálózatunkat, hogy egyedülálló megoldásokat biztosítsunk a régió 16 országában. Tanácsadással, bérbeadással, menedzsmenttel, felújítással és tranzakciókkal foglalkozó csapataink együttműködésével integrált, egyablakos kiskereskedelmi ingatlanszolgáltatást nyújtunk.” – nyilatkozta az elismerés kapcsán Walter Woelfler, a CBRE közép- és kelet-európai kiskereskedelemért felelős vezetője.
 
„A tavalyi év során hazai kiskereskedelmi részlegünk is tovább bővült, hogy a bevásárlóközpontokkal és a bevásárló utcák (high street) üzlethelyiségeivel külön szakértői csapat foglalkozhasson. Így -piaci pozíciónk javítása mellett- még célzottabban tudjuk ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.” – tette hozzá Kibédi Varga Lóránt, a CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója.
 
2014-ben a CBRE kétszáznál is több munkatársa a régióban több mint 300.000 négyzetméternyi kiskereskedelmi ingatlanterület bérbeadásában vett részt, és több mint 600 millió euró értékű tranzakcióban működött közre, illetve 1,2 millió négyzetméternyi ingatlant kezelt.
 

 

CBRE