A GWS a CBRE Globális Vállalati Szolgáltatások üzletágágának részeként működik tovább, amit annak vezetője, Bill Concannon irányít: „A folyamat lezárása után az új munkatársakkal kiegészülve az üzletág a bérlői megoldások teljes skáláját nyújtja: a CBRE bérleti és értékesítési tranzakciós és a GWS mérnöki tapasztalataiból mindkét cég ügyfelei profitálhatnak majd.”
 
„A GWS kiemelkedően tehetséges csapata nagymértékben hozzájárul szolgáltatásaink bővítéséhez, és a GWS támogatásával további előnyökhöz juttathatjuk ügyfeleinket.” - nyilatkozta Bob Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.
 
A GWS az iparban, főleg az olaj- és gázpiacon tevékenykedő, az élettudományok, a technológia és a feldolgozóipari cégek számára nyújt létesítmény-üzemeltetési megoldásokat. Ügyfele többek közt a Merck, az IBM, a BP és a GlaxoSmithKline – amelyekkel húsz, vagy még több éve dolgozik együtt. A GWS 50 legnagyobb ügyfelével átlagosan tizenkét éves üzleti kapcsolatban áll.
 
A CBRE és a Johnson Controls 10 éves stratégiai együttműködésről szóló megállapodást is aláírt, amely szerint a CBRE integrált ingatlan-szolgáltatásokat nyújt a Johnson Control számára (beleértve az ingatlanüzemeltetést, a projektmenedzsmentet és a tranzakciós tanácsadást) több mint 4,6 millió négyzetméteren.
 
Az akvizíció várhatóan 2015 harmadik negyedév végén, a negyedik negyedév elején záródik.
 

 
CBRE