A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Dome Facility Services Group, amely 2014-ben elnyerte az „Év Üzemeltető Cége 2013” szakmai díjat, dinamikusan fejlődő, létesítménygazdálkodással, energetikával és fit-out tevékenységgel foglalkozó vállalat, amely 2003 óta van jelen a magyar létesítménygazdálkodási piacon.


Décsi Gábor, a Dome FSG ügyvezető partnere az akvizíció kapcsán elmondta: „A tranzakció fontos lépést jelent a Dome FSG hosszú távú stratégiai célkitűzéseinek megvalósításában. A társaságokban rejlő szinergiák kiaknázásával lehetőségünk nyílik tovább növelni hatékonyságunkat és még eredményesebben szolgálni ügyfeleinket.”


A SPIE Hungária Kft. – 2016 elejéig változatlan névvel - a Dome csoport különálló vállalataként, a Dome FSG menedzsmentjének irányításával működik tovább.


Décsi Gábor hozzátette: „A felvásárlással nagy lépést tettünk azon célunk elérésében, hogy valamennyi vállalati szegmensben további hozzáadott értékkel tudjuk támogatni ügyfeleinket üzleti és stratégiai céljaik elérésében.”


A konszolidációt követően 1 millió nm üzemeltett területtel a  Dome cégcsoport több mint 150 főt foglalkoztat majd, és közel 2 milliárd Ft árbevételű középvállalkozásként tovább kívánja növelni piaci részesedését, és erősíteni pozícióját a magyar létesítménygazdálkodási piacon.


 „Fontos és izgalmas pillanat ez mindannyiunk életében, és meggyőződésem, hogy a tranzakció eredményeképpen a kibővült cégcsoportunk mind ügyfeleink, mind partnereink és munkatársaink számára egyaránt rendkívüli lehetőségeket kínál az elkövetkezendő időszakban.”, mondta Décsi Gábor.

Zempléni Kommunikáció