„Ahogy a munkahelyek fejlődnek, a technológia, az adatkezelés, és a csapatmunka előtérbe kerülése megváltoztatja a munkavállalók munkahelyekről alkotott elképzeléseit és a vállalatok elkötelezettségét is a munkavállalóik és ügyfeleik irányában” – mondta Guy Grainger, a JLL EMEA régiójának vezérigazgatója. „A LinkedIn közösségének elismerése arra világít rá, hogy ezeknek az értékeknek a támogatása révén új tehetséges munkavállalókat vonz a vállalatunk és ez a környezet motiválja már meglévő munkavállalókat is, ami elsősorban az ügyfeleink érdekeit szolgálja.”


A JLL elkötelezetten áll a kiemelkedő szakmai felkészültség, etika és csapatmunka mellett, hogy ezek révén járuljon hozzá ügyfelei sikereihez” – tette hozzá Trish Maxson, a JLL emberi erőforrásokért felelős igazgatója. „A LinkedIn tagjainak elismerése alátámasztja, hogy a JLL a legmegfelelőbb hely a karrierjüket építő munkavállalók számára.”


Az ügyfelek és beszállítók világszerte elismerik a JLL etikus magatartását, vállalati kultúráját és elkötelezettségét. A JLL közelmúltban kapott elismerései:  
•    “World’s Most Ethical Company”, az Ethisphere Intézet díja (9 egymást követő évben)
•    “America’s Best Employers” lista, a Forbes Magazin összeállítása alapján
•    “100 Best  Corporate Citizens”, a CR Magazine alapján

 

 

JLL