A világszinten népszerű csokimárka első magyarországi üzlete ez év áprilisában nyitja meg kapuit az édesség szerelmesei előtt, akik 100 négyzetméteren válogathatnak majd a széles választékból. Az újonnan megnyíló üzlet típusát tekintve a Lindt legdinamikusabban terjedő bolttípusa, a Boutique üzeltkoncepció mentén lesz kialakítva.

„Rendkívül elégedett vagyok a JLL által végzett bérlőképviseleti munkával, segítségükkel a Lindthez méltó, forgalmas, központi terület bérlésére sikerült megegyeznünk a bérbeadóval. Az áprilisi nyitást megelőzően tudatosan készülünk, hogy márkánkat még inkább ismertté tegyük a magyar vásárlók körében: a karácsonyi időszak alatt például a szortiment kiszélesítsével erősítettük meg jelenlétünket a már meglévő márkaképviseleteinken keresztül." - mondta Balogh Máté, a Lindt magyarországi értékesítési igazgatója.

A világszerte több mint 400 üzlettel rendelkező megbízó a közép-kelet európai régióban most dolgozott együtt először a JLL nemzetközi ingatlan tanácsadóval. A budapesti iroda kiskereskedelmi bérbeadásért felelős vezetője, Sréter Éva elmodta: „Örülök, hogy az első közös munkánk ilyen eredményesen zárult és a mi közvetítésünkkel üdvözölhetünk egy új, értékes belépőt a kiskereskedelmi piacon. A Lindt tökéletesen beleillik az Allee Bevásárlóközpont prémium szolgáltatók és termékek bérlői körébe, és reményeink szerint rövid időn belül sort tudunk keríteni egy második, belvárosi üzletnyitás bérlőképviseleti tárgyalásaira is."

 

JLL