A New Work, mint Közép- és Kelet-Európa egyik vezető rugalmas irodaterület-szolgáltatója elindítja C sorozatú tőkeemelését.
Üzleti tevékenysége a COVID-19 világjárvány kihívásait is segítő szolgáltatások fejlesztésére összpontosít, mint például a 360° Workspace Solution, azaz a 360 fokos, munkaterület-megoldásra, amely maximalizálja az irodaterületek hozamát.

„Áprilisban zártuk le a B-sorozat tőkeemelését, összesen 2,1 millió euróval. Ez elegendő lehetőséget adott számunkra, hogy felkészülhessünk a COVID-19 járvány okozta kihívásokra. Most, amikor kiváló lehetőségeink vannak a piaci jelenlétünk növelésére, megragadjuk az esélyt, és további 15 millió euróval növeljük tőkénket. Célunk, hogy ez év végéig megkétszerezzük a lengyelországi telephelyek számát, melyet Magyarország és Csehország követ majd. Mindezeket a lépéseket azért tesszük, mert az előttünk álló recesszió miatt megnőtt az ügyfelek igénye a flex office megoldások iránt.” – szögezte le Hubert Abt, a New Work alapítója és vezérigazgatója.

A New Work stratégiájának egyik alapelve az eszközök folyamatos fejlesztése a legmodernebb technológiák felhasználásával, hogy azok minden esetben megfeleljenek a bérlők és ingatlantulajdonosok igényeinek, amelyeket a COVID-19 miatt változó piaci fejlemények alakítanak. Az új valóság, a koronavírus globális elterjedése világszerte reflektorfénybe hozta a rugalmas irodapiac irányzatát. Ezzel minden szakértő egyetért és ezt mutatják a Colliers International az IT, pénzügyi és biztosítás és bankszektor képviselői körében végzett felmérés eredményei is.A válaszadók elsöprő többsége (74%) azon a véleményen van, hogy az irodaterületek felhasználási módja nagy valószínűséggel változni fog. De hogyan és milyen módon? A távmunka népszerűsége, akár otthoni, akár flex office-környezetből végezve, növekedni fog. A vállalkozások a hibrid bérleti lehetőségeket is mérlegelik, mely szerint a bérlemény egy részét hagyományos irodaként adják ki, mely kiegészül a flex office megoldások adta lehetőségekkel. A szakértők egyetértenek „A COVID-19 után a rugalmas irodák a bérbe vehető irodák 30%-át fogják kitenni Közép- és Kelet-Európában. A válság előtt ez az arány csupán 3-5% volt a Market Update-Flex Solutions post COVID-19 áprilisban közzétett piaci felmérése szerint.

Egyes irodapiaci szereplők, mint például a Regus felmérése és véleménye szerint, ez a szám 70%-ra növekszik a közeljövőben,” jelezte Hubert Abt. A New Work olyan ingatlantulajdonosok és társaságok számára kínál megoldást, akiknek támogatásra van szükségük bérleményeik felhasználását illetően. Nemcsak az ingatlantulajdonosoknak kell alkalmazkodniuk a megváltozott igényekhez, hanem a nagyvállalatoknak is szükségük lesz egy megfelelő menedzsmentre, hogy az üresen álló irodáikat új ügyfelek rendelkezésére bocsáthassák.

A New Work 360°-os munkaterület megoldása olyan platform, amely az irodaterületek jövedelmezőségének maximalizálására nyújt lehetőséget. A New Work szolgáltatásának részét képezi ugyanis, hogy az iroda alapos vizsgálata után elkészíti annak részletes elemzését, a kialakítást és funkciókat a COVID-19 utáni követelményekhez igazítja és a közös használatú területeket ingatlanbérlésre kínálja annak érdekében, hogy növeljék azok vonzerejét és új bevételi forrásokat generáljanak. A „The Space as a Service” platform, azaz a hely- és szolgáltatás platform naprakész információt nyújt az ingatlantulajdonosok számára a kihasználtságot és ennek megfelelően a teljesítményt illetően. Mindemellett a New Work segítséget nyújt abban is, hogy az ügyintézés ideje az eddigi hat hónapról pár hétre csökkenjen.

Kapcsolat: Csutorás Anna PR, Marketing, New Work Tel.: +36 70 366 1068 e-mail: csutoras.anna@newworkoffices.com

                 Dr. Erhard Zelmer Ügyvezető igazgató, Triave Kft. Tel.: + 36 30 865 6472 e-mail: e.zelmer@refocus.de

 

New Work