A Construction & Investment Journal által létrehozott díj a legrégibb és legrangosabb szakmai elismerés a magyar kereskedelmi ingatlanpiacon. Az idén 8. alkalommal kiosztott díjat azzal a céllal hozták létre, hogy díjazzák a kiemelkedő teljesítményt nyújtó projekteket, vállalatokat és szakembereket. A Gálát a Ritz Carlton Hotelben rendezték meg, melyen a magyar ingatlanpiaci szakma számos kimagasló személyisége vett részt.

„Különös megtiszteltetés és elismerés számunkra ez a díj, hiszen 2008-ban, a Millennium Towers irodakomplexum nyerte el a CIJ Award Év legjobb Ingatlanfejlesztése díjat, most pedig ennek a vagyonelemnek az értékesítése kapta Év Befektetési Tranzakciója díját. Bízzunk benne, hogy a következő magyarországi fejlesztésünk, a 35.000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező Millennium Gardens irodaház projekt, amely a Dunaparton a MÜPA, a Nemzeti Színház és a leendő Kongresszusi Központ közvetlen közelében helyezkedik majd el, hasonló sikereket ér majd el.” – mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.  


2016-os év kifejezetten aktív és sikeres volt a fejlesztési és ingatlankezelési piacon a TriGranit számára. Szeptemberben nyílt meg a krakkói B4B irodakomplexum hatodik épülete, az F épület és a hetedik G épület pedig 2017 elejére készül el. A cég sikeresen lezárta a krakkói 92,300 négyzetméter alapterületű Bonarka City Center bevásárlóközpont értékesítését, ami a legnagyobb önálló vagyonelem értékesítés volt a 2016-os lengyel ingatlanpiacon.

 

TriGranit