A tárgyalások során a UPC bérlőképviseletét ellátva, munkaadói szempontokat is figyelembe véve olyan irodaházat kerestünk, ahol a munkavállalóknak vonzó és modern irodai környezet biztosítható.” – mondta Varga Judit, a CBRE irodaügynökségi vezetője. A CBRE emellett teljes körű projekt menedzsment szolgáltatásokat (pl. műszaki tanácsadás, a belső kialakítási munkálatok koordinálása, tulajdonossal történő egyeztetés)  is nyújt a UPC-nek.
 
„A UPC-vel kötött bérleti szerződés nem csupán az elmúlt hónapok újabb és sikeres üzletkötése a magyar ingatlanpiacon, hanem rávilágít arra a minőségre, rugalmasságra és biztonságra, amit nyújtani tudunk, mint jelentős ingatlan-befektető társaság.” – mondta Nagy Viktor az IMMOFINANZ Group magyarországi irodai és logisztikai portfólió vagyonkezeléséért felelős részlegének vezetője.
 
A Haller Gardens-t a tárgyalások során a JLL képviselte. „A Haller Gardens ma csaknem egyedülálló a budapesti irodapiacon abban a tekintetben, hogy nagy egybefüggő irodaterületeinek és kiváló műszaki felszereltségének köszönhetően nagy területigényű bérlők számára is megfelelő lehetőségeket kínál. Ehhez professzionális bérbeadói hozzáállás társul, így kiváló opció a folyamatos bővülési igényekkel rendelkező cégek számára.” – nyilatkozta Lóska Erika, a JLL iroda-bérbeadási vezetője.
 
„Az osztrák IMMOFINANZ tulajdonában álló Haller Gardens irodaház 2008 nyarán került átadásra a IX. kerület dinamikusan fejlődő üzleti környezetében. Az irodakomplexum több mint 32.000 m² első osztályú bérbeadó irodaterülettel rendelkezik. Az irodaházon belül étterem, kávézó, a környéken pedig gyógyszertár, élelmiszerüzletek, sportolási lehetőség és kulturális létesítmények is találhatóak.

 

JLL-CBRE