A White Star-ral való ügylet megkötését követően a Management Társaság új nevet is kap: White Star Real Estate LLC lesz az új név. A magyar vállalat neve pedig White Star Real Estate Kft. Az AIG megtartja többségi tulajdonát az ingatlanvagyonban és hosszú távú vagyon- és ingatlankezelési megállapodást köt a White Star-ral.


Az elődvállalat több mint 50 fejlesztési projekt megvalósítását irányította, a befejezett irodai-, kiskereskedelmi-, logisztikai- és lakó-ingatlanok összterülete meghaladja a 2,5 millió négyzetmétert. Emellett több mint 1,6 millió négyzetméter intézményi ingatlan üzemeltetését is ellátja ügyfelei számára.


A White Star élén Brian Patterson áll, aki a Management Társaság korábbi ügyvezető partnere volt Lengyelországban és Oroszországban. Az egyes országokban működő irodák vezetői a Management Társaságnál szerzett, átlagosan több mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkező ügyvezetők maradnak. A White Star folytatja az irodai-, kiskereskedelmi-, logisztikai- és lakó ingatlanok felkutatását és fejlesztését Közép-Kelet Európában. Emellett a White Star tovább erősíti kiemelkedő minőségű ingatlankezelési szolgáltatásait is a fenti piacokon és szektorokban. Az AIG és a White Star további közös beruházásokat és fejlesztéseket tervez megvalósítani Kelet- és Közép-Európában.

 

AIG