A cég fejlesztései közé tartoznak Magyarország meghatározó épületei. Többek között a Millenáris Parkban található három irodaház és a parkban népszerű Zöld Péter játszótér, az új Corvinus egyetemi épület és a kapcsolódó Studium Irodaház, az MTV új székháza és gyártóbázisa, a VPOP új székháza, az Allianz székháza, a cég saját székháza, a Máriássy Ház, a négy épületből álló Danubius Házak, az Átrium Park irodaház, a Bajor és Polár Center. Ipari parkok, mint Magyarország első modern logisztikai parkja a Harbor Park, az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park; valamint kereskedelmi fejlesztések, úm. az egri bevásárlóközpont, az Agria Park vagy Magyarország első környezettudatos bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont.

A WING aktív a befektetői piacon. A nyár során a Wing tulajdonrészt szerzett a MOM Park Bevásárlóközpontban és a hozzá tartozó MOM Park Irodákban, valamint a Váci út elején található Westend Business Center Irodaházban. A Wing mellett az új tulajdonosok az amerikai Morgan Stanley ingatlanbefektetési részlege, a Morgan Stanley Real Estate Investing és az osztrák bevásárlóközpont specialista, a CC Real. A tranzakció az utóbbi évek egyik legjelentősebb ingatlanbefektetése Magyarországon.


Mindeközben fejlesztések is zajlanak. Javában tart a 13.000 négyzetméteres Váci úti V17 irodaház kivitelezése, amely 2015 őszén elérte a szerkezetkész állapotot és 2016 közepén átadásra kerül. Aláírásra került a megállapodás a WING és a Magyar Telekom képviselői között a Telekom új 55.000 négyzetméter alapterületű székházának megépítéséről és hosszú távú bérletéről. Ez a fejlesztés lesz az ország egyik leginnovatívabb, a fenntarthatóság jegyében megépülő irodaháza, egyúttal Magyarország legnagyobb, egy épülettömbben megvalósuló irodafejlesztési projektje, ahol a tervek szerint a Telekom és a T-Systems Magyarország munkatársainak nagy része kerül elhelyezésre. Az átadásra 2018 második félévében kerül sor. A fentieken túl, a vállalat jövőbeli terveiben hozzávetőleg 500.000 négyzetméternyi fejlesztési projekt szerepel.

 


www.wing.hu