A globálisa 16.500 munkatársat foglalkoztató vállalat technológiai megoldásokat nyúlt számos területen: telekommunikáció, információs rendszerek, szállítmányozás, egészségügy, ipari és fogyasztói elektronika.

A pénzügyi tanácsadó OVB is a BC140 mellett tette le a voksát és további 280 négyzetméterrel bővítette irodaterületét. Az OVB több mint 40 éve nyújt pénzügyi tanácsadó szolgáltatást és stratégiai megoldásokat ügyfelei részére. 

A kiváló elhelyezkedési adottságokkal rendelkező Váci út a Budapesti irodapiac legnagyobb szegmense 760.000 négyzetméter modern irodaterülettel. Az új fejlesztések kiemelkedő hányada is ezen az alpiacon valósul meg.  „ Az üresedési ráta a Váci úti alpiacon 2,3 százalékponttal magasabb, mint a budapesti átlag.  A kisebb irodaigényű bérlők könnyedén találhatnak számukra megfelelő irodaházat és válogathatnak számos ajánlat közül, míg a nagyobb irodaterületet kereső vállalatok nehézségekbe ütközhetnek mivel limitált a megfelelő irodamegoldások száma. A BC140 nagy előnye a kiváló közlekedési adottságok mellett, hogy minden bérlő igényre tud megoldást kínálni, a kisebb 300 négyzetméteres irodaterülettől 5.000 négyzetméterig terjedően.” – tette hozzá Püschl Nikolett, a DTZ vezető ingatlan tanácsadója. 

DTZ