A HÖGL, amely a fővárosban az Aréna Plázában és az Allee bevásárlóközpontban is jelen van, már jól ismert Magyarországon. A „zászlóshajó-bolt”, amely az Il Bacio di Stile luxus nagyáruházzal szemben található, február végén nyílt. Ez a HÖGL legnagyobb boltja, amely még ausztriai üzleteinél is nagyobb alapterületen mutatja be a márka legújabb termékeit és belsőépítészeti dizájnját.
 
A nemzetközileg is sikeres osztrák cipőmárka a legújabb trendeket a legkényelmesebb kialakításokkal ötvözi, és elérhető áron kínál divatos, kiváló minőségű női cipőket és kiegészítőket. Az osztrák családi vállalkozásként indult HÖGL mára a prémium minőségű cipők világszerte elismert gyártójává vált.
 
“Kevesen tudják, hogy a HÖGL termékei túlnyomó részét az elmúlt tíz évben Magyarországon, Martfűn gyártotta.” – mondta Csörgő Anita, a tranzakcióban közreműködő CBRE kiskereskedelmi ügynökségi vezetője.
 
“Andrássy úti presztízs üzletünk a magyar vásárlók iránti elkötelezettségünk újabb bizonyítéka, amellyel egyúttal az egyre több, Budapestre látogató nagy vásárlóerejű turistához is közelebb kerülhetünk.” – tette hozzá Leili-Maria Koch, a HÖGL nemzetközi kiskereskedelmi vezetője.

 

CBRE