Az iroda campus első, nyolc szintes épülete 20 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet kínál majd és 2020. második negyedévében kerül átadásra. Az Aréna Business Campus második, „B” épületének mélyépítési munkálatai már folyamatban vannak, így további 15.000 m2 irodaterület készül el 2021 közepére, majd a projekt befejező, „C” és „D” ütemeinek kivitelezését a tervek szerint két-három éven belül befejezi a belga ingatlanfejlesztő, az Atenor.

Az Aréna Business Campus az Atenor második budapesti megaprojektje, melyet az első, Váci Greens fejlesztéshez hasonlóan szintén saját tőkéből finanszíroz. A négy épületből álló, 72.000 m2-es Aréna Business campus több mint 200 méter hosszú Hungária körútra néző fronttal valósul meg, és egy óriási közösségi parkkal hoz megújulást a környék életében.
Az irodakomplexum BREEAM Excellent és Access4you minősítéssel rendelkezik, melynek minden épülete nagy, egybefüggő és hatékony irodaterületeket kínál majd, kimagasló színvonalú, zöld, ergonomikus munkakörnyezetben. Ezt a koncepciót már az első épület átadását megelőzően rendkívüli siker igazolja, mivel a területek közel 40%-a kiadásra került vezető multinacionális bérlőknek, valamint földszinti szolgáltató egységeknek.

„Az Atenor minden projektjének fő fókuszában a lehető legmagasabb színvonal és a legnagyobb hatékonyság elérése áll. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos a bérlőknek a gyors, professzionális és a határidőket maximálisan tartó kivitelezés. Ezért olyan szerkezetépítő céget választottunk, a Péter Építő Kft-t, aki képes volt e szigorú kritériumoknak megfelelni. Itt kihangsúlyoznám azt, hogy még jelen kihívásokkal teli építőipari környezetben is képesek voltunk határidőn belül lezárni az épület szerkezetépítését szemben más piaci szereplőknél tapasztalt jelentős csúszásokkal. Nagyon fontos tehát számunkra a gyorsaság és a minőség, mellyel egyrészt jelentős versenyelőnybe kerülünk, másrészt tovább erősítjük pozitív reputációnkat megbízhatóságunk révén. Ebben a Péter Építő Kft. is nagy szerepet játszik, így együttműködésünk rendkívül eredményes és sikeres.” – mondja Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora.

 

Atenor