„Az Atenor Hungary kezdetben kis létszámmal működött, azonban az elmúlt években dinamikus bővülésnek indult. Korábbi, szerény méretű és rendkívül egyszerű bérleményünket a lehető legegyedibb és legkülönlegesebb designt megjelenítő, impozáns  irodára cseréltük. Cégünk fontos növekedésen és fejlődésen megy keresztül, amely a folyamatban lévő két mega projektünk volumenén és minőségén is tükröződik, így egyértelműen indokolttá vált, hogy egy nagyobb, reprezentatívabb helyszínen folytassuk tovább tevékenységünket. Az új irodánkkal méretben és színvonalban is elértük azt a megjelenést, amit az Atenor globálisan képvisel. Exkluzív tereket alakítottunk ki, sok íves, illetve üvegfalat, valamint különleges burkolatokat használtunk. A letisztult minimál stílust, markáns, vidám színekkel egészítettük ki, amelynek eredménye egy jövőbe mutató, barátságos, fiatalos, rugalmas és exkluzív iroda lett.” –fejtette ki Borbély Zoltán, Country Director.

„Nagy energiát  fektettünk a terek megfogalmazásába, gyakorlatilag az első pillanattól kezdve az utolsóig napi szinten együtt gondolkodtunk belsőépítészünkkel, Krizsán Barbarával. Konkrét elképzelésünk volt arról, hogy milyen stílust szeretnénk, amelynek funkcióba, formába és színekbe öntésére Barbara tökéletes koncepciót álmodott meg. A folyamatos és nagyon hatékony kommunikációnak is köszönhető az, hogy az iroda tökéletesen olyan lett, amilyet szerettünk volna.”- tette hozzá Borbély Zoltán.

Az Atenor továbbá bejelentette, hogy legújabb, grandiózus projektje, a VIII. kerületi Hungária körúton elhelyezkedő Aréna Business Campus rendkívül sikeres, ugyanis az első épület közel egy évvel átadása előtt már két aláírt bérleti szerződést is magáénak tudhat. Több mint 700 m2 földszinti terület került bérbeadásra a Costa Coffee-nak és egy orvosi rendelőnek.
A brüsszeli tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő tavaly tavasszal indította el a 72.000 m2-es iroda campus első, 20.000 m2-es, “A+” kategóriás, kimagasló ergonómiájú irodaházának kivitelezését, amelynek átadására 2020 elején kerül sor.
Az Aréna Business Campust a Vikár és Lukács Építészstúdió tervezte.

Az Aréna Business Campus elhelyezkedése kiváló, az ingatlan 3 perc sétatávolságra található a Stadionok metrómegállótól. Az ingatlan az Aréna Mall Bevásárlóközpont közelében helyezkedik el, ugyanakkor a campuson és a házon belüli szolgáltatások köre, a közösségi, rekreációs terek meghatározó szerepet töltenek be.
Az Atenor a kezdetektől fogva olyan ingatlanok fejlesztésén dolgozik, melyek növelik a városok vonzerejét. A Hungária körútra is olyan irodakomplexumot valósít meg, amely a mai kor lakóinak, felhasználóinak, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódik.

 

Atenor   Arena Business Campus