„Jelenleg már több mint nyolcszáz résztvevőt tartunk nyílván adatbázisunkban.” – nyilatkozta portálunknak Hámori Tamás, a Manager Open alapító-versenyigazgatója,  Magyarországon 200 ezer amatőr teniszezőt tartanak számon, és a sportág népszerűbb, mint valaha.  A Manager Open is amatőr verseny, vagyis a szervezőknek nem az a célja, hogy néhány profi megcsillogtassa tudását. „A professzionalizmus sokkal inkább a szervezésre értendő. 11 év alatt rájöttünk, hogy mi az ideális keveréke a szabadidő hasznos eltöltésének, a társasági életnek és a kölcsönösen gyümölcsöző üzleti találkozóknak. Büszkék vagyunk arra, hogy a Manager Open szakmai, illetve együttműködő partnere a Magyar Tenisz Szövetség valamint  a Magyar Olimpiai Bizottság.

Mindez együtt a Manager Open” – foglalta össze a lényeget Hámori Tamás, aki maga is élvonalbeli teniszjátékos volt, szakedző és több évtizede a Magyar Tenisz Szövetség nemzetközi képviselője. Hámorit nem csupán sikeres üzletemberként tartják számon, de ismerői szerint a kiváló kommunikátor valóban őszinte örömét leli abban, ha a segítségével új partnerek ismerkednek meg egymással, és jó üzleteket kötnek. 


Rangos támogatók és díjak

A Manager Open rangját jelzi, hogy olyan jelentős cégek látnak üzletet a Bajnokság támogatásában, mint a Provident, a Budapest Bank, a KPMG, a Béres Rt, az Intersport, a Neckermann és az irodakereso.info. Hámori Tamás vezette szervezőcsapat jelenleg is tárgyalásokat folytat arról, hogy az MTV 4 sportcsatorna felvételt sugározzon a két budapesti versenyről. A bajnokság fővédnöke Taróczy Balázs, hazánk egyetlen wimbledoni bajnoka, sikeres vállalkozó, védnökei dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, és dr. Vizi E. Szilveszter, a Tudományos Akadémia korábbi elnöke. Természetesen valamennyien lelkes hódolói a fehér sportnak.


Ki nevezhet?

Csak párosok indulhatnak, de korhatár és a nemek elkülönítése nélkül! Az egyéb feltételek teljesítése sem bonyolult: a szervezők azt kérik, hogy a párosok egyik tagja magán- vagy állami szektorban dolgozó menedzser, cégvezető vagy vállalkozó legyen. A páros másik felével kapcsolatban mindössze annyi a kikötés, hogy nem lehet profi játékos.


Az idei program

A Manager Open nyitórendezvénye április  23-án Győrött lesz, ahol Borkai Zsolt olimpiai bajnok polgármester, a MOB elnöke lesz a rendezvény védnöke.  Május 7-én Szeged, 21-én Szentendre, június 4-én Tordas, majd  18-án Budapest lesz  a házigazdája a regionális tornáknak. Július 9-én Siófok, augusztus 27-én Székesfehérvár és Salgótarján, szeptember 3-án  Debrecen rendez egy-egy viadalt. Szeptember 17-én tartják az utolsó régiós versenyt, Kecskeméten.


Az országos döntő helyszíne a budai Park Teniszklub, ahol szeptember 24-én 12 kiváló minőségű pálya, hangulatos klubház, szauna és fitnesz, továbbá remek konyha várja az egyes régiók legjobbjait, továbbá az aznapra kiírt nyílt verseny nevezőit, és persze a barátokat, hozzátartozókat.


 Az éves versenynaptárt bemutató sajtótájékoztatóra április 20-án, a Corinthia Hotel Budapestben kerül sor. November 26-án ugyanitt, vagyis a főváros legrégebbi ötcsillagos szállodájának lenyűgöző báltermében rendezik meg az évzáró Manager Open Gálát.


Miért érdemes a Manager Open rendezvényein részt venni

„Elsősorban azért, mert a Bajnokság szervezettségével, baráti hangulatával, értékes díjaival valóban példa nélküli, országos üzleti-társasági eseménysorozat. Résztvevőként tanúsíthatom: családtagokkal, hozzátartozókkal, barátokkal együtt ma már több száz embert mozgat meg. Népszerűségének titka a résztvevők közötti versengés, a mozgás öröme mellett elsősorban az, hogy egyedi lehetőséget kínál az ott megjelenteknek a személyes megismerkedésre, amely az évek folyamán már számos esetben jelentős üzletkötéshez vezetett. Nem titkolt célunk az, hogy az ingatlannal foglalkozó cégek vezető munkatársaiból is minél többen megismerjék és bekapcsolódjanak a valóban egyedülálló Manager Open sorozatba.” - válaszolta Harkácsi István, az irodakereso.info és a raktarkereso.info alapító-tulajdonosa arra a kérdésre, hogy miért támogatják a Bajnokságot.


Ingatlanpiaci szakemberek jelentkezését is várjuk

Aki kedvet érez ahhoz, hogy részese legyen egy rangos rendezvénysorozatnak, próbára tegye tenisztudását és szívesen találkozna az üzleti élet más szereplőivel, az jelentkezhet a Manager Open Bajnokság területi versenyeire Harkácsi Istvánnal, a 06-30-644-7655 mobilszámon vagy az [email protected] email címen.


Az elmúlt évi Bajnokság eseményeiről készült fényképes összefoglalók és további részletek itt olvashatóak: www.manager.org.hu 

 

Irodakereso.info - Menedzserek Országos Szövetsége